СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Общество

24 Март 17, 21:10 / Автор: M3 Communications College
Пет удивителни жени учени с най-високо отличие от L’Oreal и UNESCO за своите амбиции да променят света
Пет забележителни дами учени получиха награда от по 100 000 евро всяка за своите революционни идеи в сферата на физическите науки. Това се случи миналата вечер по време на 19-ото издание на годишните научни награди на L’Oreal-UNESCO. Бляскавата церемония в La Maison de la Mutualite в Париж събра на едно място международния научен елит, дошъл да почете петте жени учени и техните научни постижения. Събитието бе открито от Ирина Бокова, генерален директор на UNESCO, и Жан-Пол Агон, председател и главен изпълнителен директор на L'Oreal и председател на Фондацията L'Oreal.

02 Август 16, 12:15 / Автор: АЛТЕРКО
MyKi вече пази над 10 000 деца
Детският смарт часовник е българска разработка и позволява на родителите да следят локацията на детето си

26 Април 17 Дигиталната трансформация и иновациите на ритейл индустрията са във фокуса на бизнес форум Мy Success in Retail 3.0 на 27 април 2017
05 Юли 16 Доброволци от L’Oreal зарадваха децата от домa в Долна баня
04 Юли 16 MICROSOFT В ПОДКРЕПА НА ТАЛАНТА
01 Юли 16 Покана до медиите за Фестивал на занаятите „По Малкотърновски – от извора на Странджа”
01 Юли 16 Максим Бехар с дипломатическа награда за принос към Африка
13 Юни 16 В Румъния официално почитат мястото, където е изработен „Рибния буквар“ на д-р Петър Берон
05 Май 16 КУЧЕНЦАТА В ПЛОВДИВ ТРЪГНАХА НА УЧИЛИЩЕ
08 Април 16 Почетните консули до премиера: Ние сме мостът, по който чуждите инвестиции идват в България!