Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
29 Юни 09, 22:32 / Автор: Виолетка Минкова
Симона Първанова празнува пищен рожден ден…на гърдите си
Симона сподели своя празник с целия екип на клиниката и в компанията на новите си колеги от агенция „Профайл”, където уверено гради кариера на Ивент директор.
Топ водещата на телевизия Планета Симона Първанова отпразнува нестандартен рожден ден в „Есте клиник”…на своя бюст. Сексапилната блондинка изненада приятно хирурга сътворил нейните пищни форми. Симона бе поръчала за втория рожден ден на гърдите си торта направена със специална отливка от оригиналните две предизвикателни рожденички, която поднесе с благодарност и признателност на създателя Д-р Ильо Стоянов. 

Поради непредвидено по-големия размер на тортата Симона се пошегува, че от сладкарницата са подсказали на естетичния й пластичен хирург какъв ще бъде следващия размер на имплантите й, но разкри че това ще се случи чак след като стане майка някой ден. „Изключително доволна съм от съвършената форма и пропорционалната спрямо тялото големина на гърдите ми. С доктор Стоянов може да се срещнем отново в операционната на „Есте клиник”, след години когато родя и ако въобще имам нужда от нова корекция. Ако бюста ми се запази не бих го променила, естетически издържан, перфектен е, доволна съм и така се чувствам добре”, сподели водещата и автор на предаването Лабиринт.

Симона сподели своя празник с целия екип на клиниката и в компанията на новите си колеги от агенция „Профайл”, където уверено гради кариера на Ивент директор.

От своя страна Д-р Стоянов сподели, че атрактивната красавица е единствената от многото му пациентки, която празнува рожден ден на гърдите си. „Симона е прекрасен човек и оценява всичко, хубаво което се случва в живота й. Изразява емоциите и радоста си като малко дете с чисто и искрено сърце. Винаги е признателна, спомням си миналата година когато отпразнува първия рожден ден на бюста си, ме трогна с колаж от снимки направени след операцията придружен от дьлбоко сьдьржателно послание”, обобщи впечатленията си от водещата мениджъра на „Есте клиник” - Д-р Ильо Стоянов.

Източник:
Виолетка Минкова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.541