Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
01 Юли 09, 14:09 / Автор: V+O Communication Bulgaria
Евроком стартира Травъл ченъл
Каналът се предлага с превод на български език.
От началото на юли новият канал Травъл ченъл започва излъчването си в мрежата на Евроком. Той стартира с превод на български език с предаванията в прайм тайм, като постепено ще бъде преведено цялото съдържание. Каналът ще бъде част от цифровия пакет на Евроком и ще се излъчва на територията на цялата страна.

„Щастливи сме, че имаме възможността да включим един атрактивен канал в нашата програмна схема. Уникалното съдържание на Травъл ченъл ще помогне на нашите зрители да погледнат на света по един по-различен начин”, каза Петьо Стайков, Председател на борда на директорите на Евроком Кабел Мениджмънт България.

„Сделката затвърждава нашия ангажимент за осигуряването на съдържание на български език за зрителите в България”, каза Гразина Грей, директор маркетинг и продажби на партньори на Травъл Ченъл.

Травъл Ченъл е научно-популярен канал, който дава информация за света, хората и преживяванията по време на пътешествие, но в същото време е забавен и вдъхновяващ. Предаванията пренасят зрителя до всеки край на земното кълбо за туристически приключения, кулинарни анкети, еко ваканции и луксозни пътувания.

Каналът е собственост на водещата в Европа медийна компания Травъл Ченъл Интернешънъл. Каналът предлага ексклузивно съдържание, а екипът му следи да няма повтаряемост на излъчваните програми. Всички предавания, продукт на Травъл ченъл продъкшън са заснети в HD формат.

До момента Травъл ченъл е преведен на 18 езика, а само от началото на тази година три са новите езика, на които се разпространява. За пръв път стартира през 1994 г. и се излъчва в 117 страни в Европа, Средния изток и Африка.

---

Евроком Кабел Мениджмънт България е телекомуникационен оператор, който предлага интегрирани комуникационни услуги за дома - кабелна, цифрова ТВ, Интернет и телефонна услуга. Компанията притежава най-голямата градска оптично-коаксиална мрежа в страната с 90% покритие в столицата и пълно покритие в Пловдив и Плевен. От началото на 2008 г. Евроком вече присъства и в Габрово, Пазарджик и Кюстендил. Евроком е един от съорганизаторите на проекта „Децата безопасно в интернет”, който има за цел да запознае деца и родители с правилата за безопасно сърфиране в Интернет.

Компанията е част от групата на Warburg Pincus - един от водещите американски капиталови инвеститори за последните 35 години.

За повече информация:

Люба Василева

V+O Communication Bulgaria

Мобилен: + 359 898 89 26 31;

+ 359 2 958 27 46; + 359 2 850 96 24

l.vasileva@vo-bg.com

Източник:
V+O Communication Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

19.6686