Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
01 Юли 09, 22:13 / Автор: Първа инвестиционна банка
ПИБ отново с черешката на депозитите
Първа инвестиционна банка предлага на своите клиенти черешката на депозитите – „Свободен депозит”.
Депозитът, който позволява свободно и неограничено телене на средства по всяко време през целия период, както и довнасяне на средства. ПИБ подобри условията по „Свободен депозит”, като сега е с още по-атрактивни лихви, както за депозити в лева, така и за депозити в евро. За пръв път „Свободения депозит” може да бъде открит и в щатски долари. ПИБ няма изискване за минимална сума за откриване. Именно поради свободата да се теглят и довнасят средства по „Свободен депозит” ПИБ отчита изключително голям интерес от страна на клиентите.

Свободният депозит на ПИБ предлага изключително атрактивни лихви, нарастващи всеки месец. Срокът на „Свободен депозит” е с 12 едномесечни периода, като всеки следващ период е с по-висок лихвен процент. Лихвата се изплаща при закриване или при изтичане срока на депозита. Депозитът е предназначен за физически и юридически лица, а офертата е валидна до 30 септември 2008 г. включително.

Като бонус към „Свободен депозит” Първа инвестиционна банка предлага кредитна карта Виза, Мастър кард или Дайнерс Клуб, като максималният й лимит може да бъде с размер до 30 000 лева.

„Свободен депозит” може да бъде отрит във всеки офис на ПИБ в страната. Повече информация клиентите на Банката могат да получат като посетят всеки клон на ПИБ в страната, на телефона на Контакт центъра на ПИБ – 0800 11 011 или на www.fibank.bg.

Паричните средства по сметки в ПИБ АД, включително по промоционални депозити, са гарантирани съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките общо в размер до 100 000 лв. за всеки клиент.

Източник:
Първа инвестиционна банка

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5175