Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
07 Юли 09, 07:50 / Автор: WebMedia.bg
Специалисти от iPRO възстановяват изгубена информация от хард диска
iPRO е проект, който се заражда с идеята да предложи на българските потребители нови, високотехнологични и иновативни решения за гарантиране сигурността на информационните ресурси.
iPRO е проект, който се заражда с идеята да предложи на българските потребители нови, високотехнологични и иновативни решения за гарантиране сигурността на информационните ресурси. Фирмата навлиза на българския пазар с новаторска крачка, предлагайки за първи път на родните потребители възстановяване на изгубена информация, в следствие на повреден или частично унищожен магнитен носител (HDD), дискета (floopy disk) или флаш памет. Също така на вниманието на клиентите iPRO представя т.нар. „remote backup”. Обяснено накратко, услугата се изразява в създаването на ежедневен backup архив, но на отделечен сървър, осигурен от iPRO. По този начин компанията гарантира, че ценната информация е на сигурно място и е достъпна за потребителите по всяко време. 

Освен иновативния подход за съхранение на данни, те могат да доверят на специалистите от iPRO и цялостната поддръжка на компютрите, изграждането на офис мрежи, мониторинг и сервизна поддръжка. Независимо дали се нуждаят от инсталиране на операционна система, софтуерно приложение или програма, или пък им се налага спешно да въстановят изгубени данни, клиентите могат да разчитат на iPRO. Новосъздадената компания разполага с висококвалифициран екип от компютърни техници, интернет експерти и програмисти, които ще се отзоват на техния сигнал по всяко едно време на денонощието, било то почивен ден, ваканция или национален празник. Приоритет в корпоративната политика на iPRO е комфортът и удовлетворението на всеки един клиент и именно заради това, компанията осигурява своевременно експертно посещение на посочен от него адрес.

Една от главните цели на iPRO е да промени потребителските представи за сигурността и управлението на базата данни и информационните ресурси. В тази връзка управителите споделят: „Независимо дали го осъзнаваме или не, информационната база не включва просто лични данни, координати за комуникация, майл кореспонденция, оферти, отчети, договори, маркетинг материали или бизнес стратегии. Това е сърцето, задвижващо развитието и прогреса на всяка организации. Ето защо, когато става въпрос за неговото предпазване и защита, няма място за компромис.”

Източник: 
WebMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1637