Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
07 Юли 09, 12:00 / Автор: AMI Communications
HP разширява серията OfficeJet принтери
HP представя два нови модела от серията Оfficejet. HP Officejet 6000 и HP Officejet 7000 са предназначени да увеличат ефективността и продуктивността в малкия офис и микро-бизнеса. Двата продукта са проектирани на база на мащабируемата технология на HP, която осигурява намаляване на консумираната енергия и разходите за цветен печат с до 40% на страница в сравнение с лазерни принтери. (1)
HP OfficejetHP представя два нови модела от серията Оfficejet. HP Officejet 6000 и HP Officejet 7000 са предназначени да увеличат ефективността и продуктивността в малкия офис и микро-бизнеса. Двата продукта са проектирани на база на мащабируемата технология на HP, която осигурява намаляване на консумираната енергия и разходите за цветен печат с до 40% на страница в сравнение с лазерни принтери. (1)

HP Officejet 6000 предлага достъпен печат на бизнес документи с професионално качество с толкова важните трайност и ефективност(2).
Широко-форматният HP Officejet 7000 позволява печат на снимки с професионално качество, А3+ печат с бърза скорост, още по-съвременни и гъвкави приложения. Продуктът е създаден, за да позволи на малкия и микро - бизнес да създават свой собствени маркетингови материали.

Двата нови продукта допълват семейството на HP Officejet, което включва още три принтера, предлагани от първата половина на годината – HP Officejet Pro 8500 AiO series, HP Officejet Pro 8000 series и HP Officejet 6500 AiO series.

Достъпен печат с HP Officejet 6000

HP Officejet 6000 предлага достъпен печат и скорост, сравнима с тази на лазерен принтер - до 7 стр/мин чернобял и 6 стр/мин ISO-скорост. Това позволява на потребителите от домашни офиси и малкия бизнес да печатат изключително ефективно и достъпно бизнес-документи.

Висока производителност за малкия бизнес с широко форматния HP Officejet 7000

HP Officejet 7000 предлага висока стойност за потребителите, нуждаещи се от изключително качество на цветния печат и висока производителност на печата на документи. По-бързата скорост, с до 33 стр/мин за чернобял и 32 стр/мин за цветен печат, увеличава ефективността на предприятието, без да се налагат компромиси с качеството.

Икономичен печат в дома

Ключовите възможности, които предлагат продуктите означават минимална загуба на хартия и с до 40% по-малък разход на енергия, което намалява влиянието върху околната среда. И двата принтера са одобрени по програмата ENERGY STAR®. Като използват оригиналните самостоятелни мастилници, потребителите могат да печатат с професионално качество с до 40% по-ниски разходи за цветен печат в сравнение с лазерните принтери.

Първокласен печат и производителност

HP Officejet 6000 и широко-форматния Officejet 7000 са съвместими с новите мастилници HP 920/920 XL. Те имат специално създадени пигментни черни и багрилни цветни мастила, предназначени за отпечатване на документи с професионално качеството и трайност върху хартия с Colorlok технология(2).

Продуктите работят с четири мастилници. Потребителите могат да избират от стандартните мастила или пакет, включващ черно и три индивидуални мастилници – C, M и Y.

Опаковка с нов вид

Всички НР консумативи и принтери имат нов дизайн на опаковката с елегантни черни кутии, ярки образи и лесно разпознаваеми символи, които допълват съществуващите опаковки на мобилните и настолни компютри на НР. Благодарение на тях потребителите лесно могат да различават продуктите на НР в търговската мрежа.

Наличност и цени(3)

• HP Officejet 6000 е наличен в България от месец юни 2009 г. на препоръчителнa ценa, започваща от 232 лв. с вкл. ДДС
• HP Officejet 7000 Wide Format ще бъде наличен от месец юли в България на препоръчителнa ценa, започваща от 585 лв. с вкл. ДДС

За HP

HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата HP е една от най-големите IT компании в света.

Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес www.hp.com.

Бележка за редакторите: 

Повече новини от HP, в т.ч. RSS връзки, могат да се намерят на адрес http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/

(1) Цената на една страница (CPP) и енергоефективността са базирани на по-голямата част от цветните лазерни принтери с цена под 300 евро, произведени след юни 2008 г., като са използвани продукти НР Officejet Pro с касети с голям обем. Консумацията на енергия също е базирана на данни от производителите по-време на работа. Различните методи за тестване могат да варират. Повече детайли могат да бъдат намерени на адрес: www.hp.com/eur/mybusiness

(2) Базирано на вътрешно проучване на НР, използвана е хартия с логото ColorLok.

(3) Цените са препоръчителни и включват ДДС. Цените могат да се променят и да варират в различните страни.

За Контакти:

Мартин Маев
AMI Communications
Tel: (+359 2) 989 51 15
Fax: (+359 2) 989 71 17
Cell: (+359 885) 76 95 56
@: martin.maev@amic.bg
www.amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4797