Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
07 Юли 09, 12:21 / Автор: Publicis Consultants | MARC
БНП Париба подновява генералното си спонсорство на Българската федерация по тенис
На 9-ти юли 2009 г., четвъртък, от 11 часа на тенис базата в клуб Локомотив (Пловдив), БНП Париба С.А. – клон София ще подпише договор за генерално спонсорство с Българската федерация по тенис.
На 9-ти юли 2009 г., четвъртък, от 11 часа на тенис базата в клуб Локомотив (Пловдив), БНП Париба С.А. – клон София ще подпише договор за генерално спонсорство с Българската федерация по тенис. 

Подкрепяйки Българската федерация по тенис, БНП Париба затвърждава традиционната си позиция на спонсор номер 1 в света на тениса.

Новите възможности на БНП Париба и ролята на спорта в света на финансите в глобален и локален аспект ще са основните акценти на пресконференция, която ще се проведе на тенис базата в клуб Локомотив (Пловдив), в 11 часа.

В пресконференцията ще участват Улрих Шуберт, главен изпълнителен директор на БНП Париба С.А. – клон София, Стефан Цветков, президент на Българската федерация по тенис. Димитър Господинов Димитров, който ще води отбора за Купа “Дейвис” срещу Латвия, ще представи окончателния състав.

След пресконференцията, ще имате възможност да се наслаждавате на тенис уменията на българския тим за купа Дейвис и на откриващия сервис на главния изпълнителен директор на БНП Париба – България Улрих Шуберт, след което ще се проведе урок по тенис с деца с увреждания от Дом “Вяра, Надежда и Любов” – гр. Мездра, част от социалната програма на БНП Париба.

Жребият за купа Дейвис ще бъде изтеглен непосредствено след пресконференцията в сградата Община Пловдив.

В България БНП развива инвестиционна, корпоративна и застрахователна дейност, а отскоро и потребителско кредитиране. БНП Париба ще подкрепя развитието на тениса в България на всички нива, като особено внимание ще се отделя на тениса за образователни програми. БНП Париба и Българската федерация по тенис ще работят заедно, насочвайки усилията си към подкрепа за децата в неравностойно положение.

Източник: БНП Париба С.А. – клон София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1149