Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
09 Юли 09, 16:28 / Автор: БНП Париба
БНП Париба е генерален спонсор на Българската федерация по тенис за втора поредна година
БНП Париба, спонсор номер 1 в света на тениса, днес подновява стратегическия си съюз с Федерацията по тенис в България. Това сътрудничество превръща БНП Париба в генерален спонсор на Българската федерация по тенис за втора поредна година и оформя част от цялостната политика на спонсорство на групата в България, където тя е представена с повечето си продуктови линии.
БНП Париба, спонсор номер 1 в света на тениса, днес подновява стратегическия си съюз с Федерацията по тенис в България. Това сътрудничество превръща БНП Париба в генерален спонсор на Българската федерация по тенис за втора поредна година и оформя част от цялостната политика на спонсорство на групата в България, където тя е представена с повечето си продуктови линии. БНП Париба ще подкрепя развитието на тениса в България на всички нива: национални, регионални и местни турнири, включително и реализацията на училищни, семейни и обществени аспекти на тениса. В рамките на спонсорството, националните лични първенства за мъже и жени ще се наричат „Купата на БНП Париба”.

Значителна финансова помощ ще бъде оказана на образователни и социални програми. Българската федерация по тенис и БНП Париба заедно ще продължат своята дейност в подкрепа на сираци и деца с увреждания, за да им помогнат да изпитат удоволствието и ползите от този здравословен и мотивиращ спорт. Партньорите се ангажират да увеличат броя на мероприятията (тенис уроци), за да насърчат младежи в неравностойно социално положение да играят тенис. Тази социална и образователна програма се нарича “Тенис за всеки.”

С подкрепата си към Българската федерация по тенис, БНП Париба затвърждава традиционната си позиция на водещ спонсор в света на тениса. Още от 1973 г., когато БНП Париба започва да спонсорира Ролан Гарос (прочутия открит шампионат по тенис на Франция), тя развива едно уникално, стабилно партньорство с тениса. С времето, Групата става световен спонсор номер 1 на тениса, като партнира и в турнирите за Купи Дейвис и Фед, Париж Мастърс (сега наречени “БНП Париба Мастърс”), Рим и Монте Карло Мастърс. Но спонсорството на БНП Париба отива много по-далеч: Групата подкрепя също така над 550 местни турнири по света и активно подпомага на международно ниво тениса за хора в инвалидни колички като например БНП Париба Оупън Франция за инвалиди.

Ангажиментът на БНП Париба към тениса отразява усилията на банката да надгражда всеки ден отношенията със своите клиенти в целия свят, които се основават на доверие и дългосрочни взаимноизгодни партньорства.

За БНП Париба в България (BNP PARIBAS)


БНП Париба С.А. – клон София е водеща финансова и инвестиционна банка в България. БНП Париба С.А. – клон София обслужва големи и средно големи компании и институции, обхващайки главните сектори на икономиката, и предлага пълна гама от продукти в областта на търговското и инвестиционно банкиране, както и персонализирани финансови решения. БНП Париба е представена в България от 1994 г., като в момента присъства още със своята кредитна и живото-застрахователна компания “Кардиф” и водещата за България компания за потребителско кредитиране “БНП Париба Лични Финанси.”
За групата БНП ПАРИБА (BNP PARIBAS)

Групата БНП Париба (www.bnpparibas.com) е една от шестте най-силни банки в света, според оценката на Standard & Poor's. Със своето присъствие в 85 страни и повече от 205,000 служители, 165,200 от които са в Европа, БНП Париба е европейски лидер по отношение на глобалното банкиране и финансови услуги. Групата държи ключови позиции в три основни сфери: Корпоративно и Инвестиционно Банкиране, Управление и Обслужване на Активите и Банкиране на дребно. Четирите вътрешни пазара на банката са в Белгия, Франция, Италия и Люксембург. БНП Париба има също така значимо присъствие в САЩ и силни позиции в Азия и страните с развиващи се пазари. 

Информация за Подписване на договор за генерално спонсорство от БНП Париба С.А. – клон София с Българската федерация по тенис, 9.07.2009 г.

За контакт:

БНП ПАРИБА С.А. – клон София БНП ПАРИБА С.А. - Спонсорство

Красимира АНТИМОВА 
+359 2 888458555 
krasimira.antimova@bnpparibas.com

Елоди ВЕРБЕКЕ 
0033 6 32 30 03 96
 elodie.verbeke@bnpparibas.com

Източник: БНП Париба С.А. – клон София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1332