Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
10 Юли 09, 13:14 / Автор: М-Тел
М-Тел и НБУ заедно на колопоход
М-Тел ще подкрепи НБУ в спортната традиция, която за седма поредна година качва студенти и преподаватели на велосипеди.
М-Тел ще подкрепи традиционния колопоход по повод официалното закриване на академичната 2008/2009 година, организиран от Студентски съвет на Нов български университет (НБУ), Клуба на журналиста и ПР-а към НБУ и „Софийски колоездачен клуб 1889” . Събитието се провежда за седма поредна година.

На 11 юли (събота) колоната ще поведе патронът на инициативата и ректор на НБУ доц. д-р Сергей Игнатов. Сборният пункт за всички спортни фенове е пред централния вход на НБУ (бул. „Монтевидео” №21, кв. „Овча купел” 1) в 9:30 часа. Маршрутът на похода тръгва от НБУ, минава през Околовръстното шосе, спира на площада в Банкя за провеждане на томбола с много награди за всички участници, и се завръща в университета за официално връчване на наградите.

М-Тел застана зад инициативата като осигурява на участниците нови, спортни екипи и много атрактивни награди на най-добрите сред тях. Специална награда е предвидена за незрящия студент Димо Карабашев, активен участник в инициативата.

Официални гости на събитието ще бъдат колоездач №1 на България г-н Ивайло Габровски, председателят на „Софийски колоездачен клуб 1889”
(най-старото колоездачно дружество в България) - г-н Блаже Колев и заместник-председателят на дружеството г-н Митко Шалев, както и представители на младата неправителствена организация „Велоеволюция”, която ще лобира за изграждането на велоалея до НБУ.

„От седем години насам в НБУ закриват учебната година по този своеобразен начин – студенти и преподаватели яхват велосипедите и тръгват на колопоход. Хем здравословно, хем емоционално. В М-Тел решихме да подкрепим това начинание, защото то е в унисон с нашата активна политика в подкрепа на българския спорт”, коментира Нина Мирчева, директор „Корпоративни комуникации” на телеком оператора .

М-Тел е компания с традиции в областта на корпоративната социална отговорност. Изключително активна е подкрепата, която телеком операторът оказва на българския спорт. Компанията е генерален спонсор на ПФК „Левски” , шампионът по шахмат Веселин Топалов, шахматният турнир М-Тел Мастърс, осемкратният носител на Световната купа по плувен маратон Петър Стойчев, трикратната световна шампионка по борба Станка Златева, както и на веригата турнири по плажен волейбол М-Тел Бийч Мастърс.

Преди по-малко от месец М-Тел получи най-високото отличие на Президентската администрация – Почетния знак на Президента на Република България. Наградата е за изключителни заслуги в областта на корпоративната социална отговорност и оказаната на българската култура и спорт подкрепа. 

Информация за Пети юбилеен колопоход на Нов български университет, 11.07.2009 г.

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2325