Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Юли 09, 18:39 / Автор: БФБЛ
13 спорта събраха българските бизнесмени на спортното поле
Бизнесмени на български и международни компании се изправиха един срещу друг на спортното поле, съревновавайки се в 13 олимпийски и извънолимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис, шах, дартс, табла и много други.
11 юли 2009 г.

Съзстезателният дух на българските бизнесмени не беше погасен дори от проливния дъжд, излял се по време на Шестата олимпиада на бизнес лидерите, организирана от Българския форум на бизнес лидерите. Бизнесмени на български и международни компании се изправиха един срещу друг на спортното поле, съревновавайки се в 13 олимпийски и извънолимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис, шах, дартс, табла и много други.

Шестата олимпиада на бизнес лидерите се проведе в Американския колеж в София и привлече компании като Пощенска банка, Овергаз, M3 Communications, АстраЗенека, Къртис/Балкан, ТНТ България, PricewaterhouseCoopers, ITCE, Радисън БЛУ, Сименс и много други, които демонстрираха завиден състезателен хъс и изключително спортсменство. 

Футболната купа на Олимпиадата спечели отборът на Овергаз в оспорвана среща с отбора на Пощенска банка. Във волейболната надпревара безспорни лидери бяха представителите на Сименс, които оставиха на второ и трето място съответно отборите на Пощенска банка и KLC (сборен отбор) и PricewaterHouseCoopers. На баскетболното игрище връх в надпреварата взе отборът на Овергаз, следван от екипа на AstraZeneca. Сред победителите в „тихите” спортове бяха Светла Цанова от Къртис/Балкан на табла, Христо Нинов от ITCE на шах, Васил Павлов от PricewaterHouseCoopers на скрабъл. Купата в състезанието по тенис на корт грабна Тихомир Иванов от M3 Communications при мъжете и Стефка Илиева от AquaSource при жените. Купата за тенис на маса грабна Калоян Стоянов от Пощенска банка. Най-точен в играта на дартс бе Иво Гешев от TNT.

Участниците в Олимпиадата с интерес направиха и първите си стъпки в салса танците под ръководството на умели инструктори. Всички участници в Олимпиадата имаха и шанса да премерят нивото си на холестерол като част от кампанията „Здраво сърце” на АстраЗенека. Друга приятна изненада предизвика следобедната лотария, на която се раздадоха повече от 90 награди от ТНТ България, Винарска изба „Тодоров”, Радисън БЛУ, ЕЙМС Хюман Кепитъл, Овергаз, Майкрософт, Меркурий-97, Рубелла, Ейвън Козметикс, Хай груп консултинг, Метрополитън Хотел, AquaSource, Гранд Хотел София, ITCE, Актавис, Алайд пикфордс и др.

Шестата олимпиада на бизнес лидерите се проведе благодарение на генералното спонсорство на:

М-Тел и с финансова подкрепа на БНП Париба, Българо-американска кредитна банка, Макдоналдс и със съдействието на Винпром Карнобат, Унитемп, Кока-Кола България, Пен Д’ор, Винарска изба „Тодоров” и Данон. Любезен домакин на събитието бе Американският колеж в София.
Българският форум на бизнес лидерите е част от форума на Принца на Уелс и обединява над 220 водещи български и международни компании. Той е най-голямата бизнес асоциация в България, занимаваща се с въпросите на бизнес етиката и корпоративното гражданство. 

Информация за Шеста Олимпиада на бизнес лидерите, 11.07.2009 г.

За снимки и допълнителна информация:

Български форум на бизнес лидерите

Тел: 986 5202, Факс: 986 5625, e-mail: office@bblf.bg, www.bblf.bg

Източник:
БФБЛ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4128