Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
12 Юли 09, 15:28 / Автор: Ogilvy Public Relations
Откриха Оазис във варненската Ривиера
С изискан коктейл и софт джаз официално беше открит най-новият хотел във Ваканционен клуб Ривиера – „Оазис”. Построен през 1956 г. като правителствена резиденция тази година след цялостно реновиране, хотел „Оазис” отново отваря вратите си за гости.
11 юли, 2009 г., Варна

С изискан коктейл и софт джаз официално беше открит най-новият хотел във Ваканционен клуб Ривиера – „Оазис”. Построен през 1956 г. като правителствена резиденция тази година след цялостно реновиране, хотел „Оазис” отново отваря вратите си за гости.

Хотелът предлага на посетителите си 5 стаи и 15 апартамента, 2 от които са с просторни тераси над самия морски бряг. Разполага също така с лоби-бар, зала за бизнес срещи, спортен и уелнес център със сауна, парна баня и джакузи. Акцент на хотел „Оазис” са средиземноморският ресторант La Terrassе и infinity-басейнът, който почти се слива с морето. Цялостното реновиране продължава повече от година, а повечето мебели и аксесоари са от Белгия, Италия и Холандия.

За доброто настроение на всички присъстващи се грижеше джаз формацията Music Session.

„Откриването на хотел „Оазис” е истински празник за всички нас. Горди сме да посрещнем гостите си в напълно обновена и модерна обстановка и да им предложим най-високи стандарти на обслужване”, сподели управителят на хотела г-жа Анелия Василева.
„Реновирането на хотел „Оазис” започна преди повече от година и приключи тази пролет. С оглед на икономическите условия и настъпващата в бранша криза ние имахме две възможности – да отворим хотела или да изчакаме. Ние избрахме първата. Имаме много добър продукт и дори в трудни времена добрият продукт е ценен. Опитахме се да направим най-доброто за хотел Оазис, а именно да привлечем професионален екип, за да можем да предложим идеално обслужване и храна. Оазис е елегантен и изискан, а и притежава чудесна локация. В края на сезона нашите клиенти ще ни подскажат дали сме били прави да направим тази смела крачка, откривайки хотел Оазис”, допълни г-н Тони Бурфус, генерален мениджър на Ривиера АД.

Анелия Василева е преминала професионални стажове в Holiday Inn Paris и Holiday Inn Nice. През последните няколко години тя се занимава основно с Project Management на хотели, който обхваща всички етапи от реализирането на даден обект – от идейния проект през изграждането на концепцията, обучението в стандартите на работа до предлагането на пазара.

Тони Берфус е роден в Монтрьо, Швейцария. Притежава дипломи по готварство, сладкарство и хотелиерство. Професор е по Food & Beverage Management и Hotel Management. През годините г-н Берфус е работил в редица пет звездни хотели по цял свят, бил е и консултант на редица големи международни сделки и е заемал поста генерален директор на хотели в Швейцария, Великобритания, Бразилия, Аржентина, Чили, САЩ, Португалия, Испания, Египет и Турция.

За повече информация и контакт:

Анелия Василева

Х-л Оазис

Тел. 0884 76 56 59 E-mail: a.vasileva@rivierabulgaria.com

Емилия Шикова

Ogilvy Public Relations

Тел:. 0889 24 18 92 E-mail: Emilia.Shikova@ogilvy.bg

Източник: 
Ogilvy Public Relations

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1759