Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
13 Юли 09, 22:15 / Автор: Лео Богдановски
Фолкпевицата Хабиби е бременна
Екзотичната красавица вече е в петия месец и почти е прекратила концертните си участия в очакване на най-радостното събитие в живота си.
Фолкпевицата Хабиби е бременна от приятеля си, който върти застрахователен бизнес. Екзотичната красавица вече е в петия месец и почти е прекратила концертните си участия в очакване на най-радостното събитие в живота си. Звездата на „Пайнер” си почива активно в семейния дом в Хасково и се е заредила с дузина книги за бременни жени и наръчници за гледане на бебе. 

Изпълнителката на хита „Евровизия”, която е откритие на легендарния оркестър „Кристал”, признава, че отдавна е искала да дари с дете любимия си мъж, но досега двамата са изчаквали тя да се наложи по-сериозно на музикалната сцена. След като вече има дебютен албум, носещ нейното име, и няколко популярни песни (главно на турски език), 23-годишната Хабиби се е почувствала готова да стане майка. Според видеозона, хубавицата очаква да роди момче. Тя дори си е избрала име за детето – Денис. 

И докато още не е в напредната бременност, тъмнокосата дама прослушва предложени й от турски и български композитори нови песни, от които да избере тази, която е най-силна, за да се завърне отново на сцената след раждането.

СНИМКИ: ПАЙНЕР

За информация:

Лео Богдановски
Медиен консултант
www.leobogdanovski.com
GSM 0898 33 95 33

Източник: Лео Богдановски

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1692