Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
14 Юли 09, 17:44 / Автор: CIO.bg
Известни са победителите в конкурса на списание CIO за най-добра ИТ публикация
Приключи първият конкурс за най-добра публикация на тема „Ключовите информационни технологии за корпоративния сектор". Неговата цел бе да открие и популяризира публикации, които предоставят актуална и полезна информация, необходима на широк кръг от мениджъри, ангажирани с изграждането на печеливша ИТ стратегия и с развитието на съвременна ИКТ инфраструктура в българските организации.
София, 14.07.2009. Приключи първият конкурс за най-добра публикация на тема „Ключовите информационни технологии за корпоративния сектор". Неговата цел бе да открие и популяризира публикации, които предоставят актуална и полезна информация, необходима на широк кръг от мениджъри, ангажирани с изграждането на печеливша ИТ стратегия и с развитието на съвременна ИКТ инфраструктура в българските организации.

Ето и резултатите:

• Първо място
Д-р Вергиния Вутова: „Корпоративните информационни портали - елемент от съвременната ИТ среда"
• Второ място
инж. Иван Тренчев: „BI и интелигентните транспортни системи - перспективна област за приложение на ИТ"
Мирослав Начев: „OSGi в бъдещото развитие на Java реализира стремежа към модулност в ИТ"
• Трето място
инж.д-р. Георги П. Димитров: „От децентрализирано към централизирано управление на ИТ ресурсите - аспекти на промяната"
• Поощрителна награда
инж. Огнян Ширков: „Качеството на данните - предизвикателство изискващо адекватно решение"

Статиите предоставени за конкурса бяха оценени от редакционен съвет в състав:
• Надя Кръстева - главен редактор на сп. CIO (председател)
• Рамона Червенкова - CGEIT, водещ специалист в областта на Управленското консултиране и ИТ одита, президент на българската секция на Асоциацията за одит и контрол на информационни системи (ISACA).
• Веселка Атанасова - началник отдел „Информационно осигуряване" в "Топлофикация - Русе" АД. Носител на наградата за „Ефективност" в конкурса „ИТ мениджър на годината - 2008".
• Марин Калчев -Главен Директор на Главна дирекция "Информационни системи", НОИ. Носител на наградата за „Мениджмънт" в конкурса „ИТ Мениджър на годината - 2008".
• Найден Неделчев - CGEIT, CISM, CEH, началник отдел Сигурност на технологиите в Мобилтел ЕАД. Член на УС на сдружението „Клуб на българските ИТ мениджъри". Носител на наградата за „Иновации" в конкурса „ИТ Мениджър на годината - 2008".
• д-р Павлин Добрев, технически директор, ПроСист Лабс ЕООД

Наградите

Победителите в конкурса ще получат грамоти и награди осигурени от фирмите Brother, Creative, Контракс, BMG, Солитрон и Сиела.
• Наградата за първо място на д-р Вергиния Вутова е мултифункционално устройство Brother MFC 290C, от фирма Brother
• Заедно с второто място инж. Иван Тренчев печели и WEB камера Creative Live! Cam Optia Pro (от компанията Creative), а Мирослав Начев - Plantronics Discovery 650 Bluetooth хендсфри слушалка, осигурена от фирма Контракс
• Наградата за инж.д-р. Георги Димитров и неговата статия „От децентрализирано към централизирано управление на ИТ ресурсите " е софтуер на Symantec и софтуер за интелигентна редакция на български текстове Кирила от фирма BMG.
• Поощрителната награда - чанта за лаптоп - е осигурена от фирма Солитрон.

Всички победители получават още книгата: на Джoрдж Сoрoс «Нoвaтa пaрaдигмa нa финaнсoвитe пaзaри: Крeдитнaтa кризa нa 2008 и кaквo oзнaчaвa тя», осигурена от издателство "Сиела" и едногодишен абонамент за списание CIO.

Редакционният екип на списание CIO изказва своята благодарност на всички, които подкрепиха инициативата - на авторите, които предожиха публикации в първото издание на конкурса, на членовете на редакционния съвет, както и на компаниите предоставящи награди за победителите.

За Контакти:

Надя Кръстева
тел. 400 11 17
nadia_krusteva@idg.bg

Източник:
http://cio.bg/2618_izvestni_sa_pobeditelite_v_konkursa_na_spisanie_cio_za_nai_dobra_publikaciia

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2787