Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
16 Юли 09, 10:43 / Автор: Първа инвестиционна банка
Клиенти на ПИБ с най-много награди от томболата на VISA Европа
Клиентите на ПИБ, които спечелиха по 400 лв. в томболата на VISA Европа през месеците април и май са най-много – общо 37.
16.07.2009 г. 

Клиентите на ПИБ, които спечелиха по 400 лв. в томболата на VISA Европа през месеците април и май са най-много – общо 37. Това означава, че клиентите на ПИБ използват най-активно своите дебитни и кредитни карти VISA. „Това означава, че нашите клиенти са доволни от картовото обслужване, което им предлагаме и стават все по-многобройни” коментира г-н Никола Бакалов, Директор дирекция „Картови разплащания” в ПИБ „за нас удовлетвореността на клиента е приоритет и за в бъдеще ще се стараем да предлагаме конкурентни продукти и услуги”.

Включването за участие в томболата ставаше автоматично. През периода 01 април – 31 май 2009, в нея можеха да участват всички картодържатели на дебитна или кредитна карта VISA, издадена от която и да е банка, оперираща в България. Всеки клиент, направил плащане със своята карта в търговски обект в страната, например магазин, ресторант или в интернет сайт можеше да спечели награда, независимо от стойността на покупката. „За картодържателите банковата карта означава удобство, достъп до средства по всяко време, наличност на средства за непредвидени разходи, спестяване на време и повече сигурност. С тази промоция ние искахме да насърчим нашите картодържатели лично да се убедят кои са най-добрите начини за употреба на кредитни и дебитни карти и как да се възползват от приемането на карти VISA в голям брой търговски обекти в цялата страна”, коментира Красимира Райчева, Мениджър на VISA Европа за България.

По този начин всеки ден VISA Европа даваше шанс на трима щастливи картодържатели да спечелят по 400 лева, които им бяха прехвърляни автоматично в сметката от банката издател на картата. Важно е да отбележим, че нямаше ограничение на броя на транзакциите, които всеки VISA картодържател можеше да прави, за да спечели награда.

Искаме да честитим на победителите и да им пожелаем много късмет и за в бъдеще!

Източник: Първа инвестиционна банка

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1299