Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
17 Юли 09, 11:49 / Автор: Софийска търговско-промишлена камара
Стартира варненското издание на „Търговски вестник”
На 20 юли 2009 г ще излезе брой първи на вестника, издаван от Софийска търговско-промишлена камара. Той ще има тираж над 1000 броя и ще се разпространява първоначално само в електронен вид. Целта е проблемите на бизнеса да стигнат до администрацията; да има по-голяма прозрачност в нейните действия; да има по-добър диалог с бизнеса.
Стартира  варненското издание  на „Търговски вестник”. Вестникът е седмичник и ще излиза всеки понеделник. 

На 20 юли 2009 г ще излезе брой първи на вестника. Той ще има тираж над 1000 броя и ще се разпространява първоначално само в електронен вид. 

Бизнесът и администрацията са таргет групата на вестника. 

Целта е проблемите на бизнеса да стигнат до администрацията; да има по-голяма прозрачност в нейните действия; да има по-добър диалог с бизнеса. 

В София вестникът стига до над 10 400 абоната. На прицел са действията и бездействията на администрацията и парламента. Чрез своите позиции и анализи вестникът се превърна в любимо четиво за бизнеса и администрацията. 

На неговите страници се публикуват и писма до администрацията. Забавата на отговора, с повече от две седмици, води до номинация със Златен Охлюв. Целта на наградата е да стимулира администрацията да подобрява диалога с бизнеса и да решава по-ефективно неговите проблеми. 

Абонатите на вестника ще го получават безплатно в електронен вид. 

Вестникът е източник на теми, които се коментират всяка седмица в телевизионното предаване „Бизнес панорама” по TV1 Channel. Варненската ТИК декларира подкрепа в издаването на вестника. Вестникът е успешен и ще бъде полезен и за варненския бизнес и за варненската администрация и общинските съветници!

Източник:
Софийска търговско-промишлена камара 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1583