Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
20 Юли 09, 18:10 / Автор: United Partners
Ветроходни приключения за лидери
Какво е общото между яхтите и лидерството? Има ли връзка между управляването на яхта и управлението на екип? Може ли да се учим от природата как да справяме с предизвикателствата в личния и професионалния си живот?
Това са въпроси на които Емилия Илиева и Надежда Ангелова от “Морето ни зове” са готови да отговорят по време на ветроходните семинари за лидерство, които организират това лято в Егейско море. “Ветроходството ни учи как да оцеляваме в открито море, работейки в ‘сътрудничество’ с природата, а не борейки се с нея и опитвайки се да я победим. Истинският лидер действа по подобен начин – работи заедно с хората за постигане на обща цел, като ги вдъхновява и пали. За мен лидерство означава да следваме вдъхновенията си и да ги сбъдваме за себе си и другите, за да продължават те да вдъхновяват”, обяснява Емилия Илиева връзката между ветроходство и лидерство.

„Морето ни зове” израства от желанието на двете млади дами да комбинират професионалните си умения като обучители и консултанти с любовта си към приключенията и морето. Пилотният проект на „Морето ни зове”, наречен „Приключението”, се реализира през 2008-ма година с две едноседмични издания в Черно море. Участниците в „Приключението” намериха своите изпитания, преживяха своите повратни точки и се върнаха на сушата всеки по своему приел природата, себе си и другите като съюзници и водачи.

Водени от същото вдъхновение, през лятото на 2009 г. „Морето ни зове” организра три семинара „Ветроходство и лидерство”, които ще се проведат в Егейско море (Гърция). на островите Скиатос, Самотраки, Тасос, Лимнос и др. Първото издание на семинара е от 29 август до 4 септември, второто - от 5 до 11 септември, а третото, при което фокусът ще е върху креастивността ще е от 12 до 18 септември.

Семинарите „Ветроходство и лидерство” развиват умения за поставяне на ясни цели и фокус, намиране на решения и действия за реализирането им, разширяване на „зоната ни комфорт”, работа в екип, гъвкавост. Заедно с това включват придобиване на знания и практически опит за управлението на ветроходна яхта, за флората и фауна на морето, за оцеляването в природата. Основните теми на семинара са целеполагане и целепостигане, взимане на решения, търсене и намиране на нови перспективи, граници и разширяване на границите, празнуване на постигнатото.

Повече информация на www.moreto-ni-zove.com или e-mail: moreto.ni.zove@gmail.com и телефон 0888/ 379 386.

Източник:
United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8925