Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
23 Юли 09, 03:57 / Автор: PR Agency PRoFile
6 звезден хотел от злато подарък за Ч.Р.Д. на Симона Първанова
Топводещата Симона Първанова получи изненадващо 6 звезден подарък за своя рожден ден на 20-ти юли, който отпразнува с пищно парти в „Fuzen” – Sushi&Restorant в Гранд хотел „Оазис” в Слънчев бряг.
Топводещата Симона Първанова получи изненадващо 6 звезден подарък за своя рожден ден на 20-ти юли, който отпразнува с пищно парти в „Fuzen” – Sushi&Restorant в Гранд хотел „Оазис” в Слънчев бряг. 

Ослепителната блондинка посрещна своите гости с вкусове от индонезийска комбинация на кокосово мляко, лайм и пилешко; глазирана сьомга с мисо по японски; шоколадово суфле със сладолед и зелен чай; коктейл със саке, усаби и доматен сос; селекция от суши изкушения и селектирани напитки в изискана японска обстановка, а градуса на настроението поддържаше Ди джей MD, резидент в диско – клуб „Феретти”. За да уважат рожденничката във Фюзен, дойдоха Виктория Кесаровска собственик на верига центрове за азиатски спа удоволствия „Виктория спа”, най-красивите мъже на България – Мистър България Лъчезар Иванов, Мистър Менхънт Али Алиев с приятелката си Ивайла Станчева. С очарование и блясък лятната градина на модерния ресторант изпълниха и моделите на Маринела моделс, които се подготвят усилено за предстоящия на 25 юли конкурс в комплекс Елените - „Мис Виктория”.

Неотлъчно до рожденничката бяха и хората, които се грижат всекидневно за перфектната й визия – гримьорката на телевизия „Планета” Аделина Цанева и Елена Кумчева и Краси Димитрова от студио за красота „Хелън” в хотела предпочитан от Симона за почивка в Слънчев бряг – Гранд хотел „Оазис”.

Красивата рожденничка отново бе ослепителна с феерична рокля, която подчертаваше перфектните й форми, направена специално за повода от личната й дизайнерка Гери Петрова. Всички присъстващи и най-вече мъжката част отрупаха с комплименти, Симона, а тя сияеше от щастие и пръскаше неустоим сексапил.

Една от специалните изненади на вечерта дойде от родителите на Симона и управляващия директор на „Профайл” Наско Лазаров – красива торта с декорации от живи цветя, сърца и четирилистни детелини и с послание – Честит рожден ден Симона, наслаждавай се на живота и бъди щастлива.

Кулминацията на звездния рожден ден бе афтър партито в пиано бар Корсет, част от комплекс Мултиплейс. Там Симона не се сдържа и грабна микрофона за да изпее до една любимите песни, на всички свои гости.

Най-впечатляващия подарък с гравираното име на водещата бе ВИП карта за перлата на архитектурата и лукса в Дубай - 6 звездния хотел от злато „Бурж Ал Араб”.

А автора на 24 каратовата изненада предпочете да остане зад светлините на прожекторите и изпрати специалния подарък придружен с огромен букет от рози, но дори и самата Симона не разбра кой е нейният таен обожател...поне за сега.

Източник:
PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.8358