Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
24 Юли 09, 11:08 / Автор: Сдружение „Велоеволюция”
Покана за тържествено откриване на нова “велоалея” в София
Новата велоалея е изградена по проект на Сдружение „Велоеволюция”, като допълнение към наскоро откритото от Столична община велотрасе по булевардите „Ген. М. Скобелев” и „Патриарх Евтимий”, между пл. „Руски паметник” и бул. „Витоша”. Сдружението има обаче и сериозни забележки към проектирането и изпълнението на съществуващите велоалеи в София.
Уважаеми представители на медиите,

Сдружение „Велоеволюция” има удоволствието да ви покани на тържествено откриване на нова “велоалея” в центъра на София! 

Заповядайте на 26 юли 2009 г. (неделя), от 11.00 часа пред сградата на бул. „Патриарх Евтимий” №79, където ще се състои събитието! 

Новата велоалея е изградена по проект на Сдружение „Велоеволюция”, като допълнение към наскоро откритото от Столична община велотрасе по булевардите „Ген. М. Скобелев” и „Патриарх Евтимий”, между пл. „Руски паметник” и бул. „Витоша”. 

Велоалеята, създадена от Сдружението, следва методиката на изпълнение на съществуващото трасе, като се придържа изцяло към неговия дух и стил. Запазени са и подобрени характеристикте на алеята, изискващи особени умения от градските велосипедисти – слаломиране между тротоарни плочки, преодоляване на препятствия и др. Новият елемент по трасето продължава иновативната визия на Столична община, като предлага възможност дори за директно преминаване през сграда. 

Съоръжението е създадено с доброволния труд на членовете на „Велоеволюция”, в знак на благодарност към Столична община за усилията им за изграждане на качествена връзка между алеите по бул. „Цар Борис III” и бул. „Витоша”, която да улесни придвижването на столичните велосипедисти. 

Становище на Сдружение „Велоеволюция” относно изпълнението на велоалея от пл. ”Руски паметник” до бул. ”Витоша”

Очакваме ви! 

С уважение, 

Радостина Маринова
Председател
Сдружение „Велоеволюция

Източник:
Сдружение "Велоеволюция"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4562