Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
28 Юли 09, 14:49 / Автор: Viveka Positive Communications
Colliers International подписа договори с трима ключови наематели за Мол „Карфур Цариградско”
Молът сключи най-голямата сделка за наем в България със световна търговска марка.
София, 28 юли 2009 г.

Трима ключови наематели ще отворят врати в най-големия мол в строеж в страната – „Карфур Цариградско” в София, чийто ексклузивен консултант е Colliers International. Това са испанският моден гигант Inditex, който ще направи своя дебют на българския пазар с брандовете си Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear и Massimo Dutti, немската ритейл верига Peek & Cloppenburg и кино „Арена”, които ще предложат 12 кинозали на посетителите на търговския център.

Привличането като наемател на Peek & Cloppenburg е най-голямата сделка с модна марка в страната – магазинът на компанията ще заема 3,600 кв.м. Немската ритейл верига с над 100-годишна история ще предлага селекция от дамски, мъжки и детски модни линии под един покрив, като клиентите ще могат да избират между класически, спортно-елегантни и бутикови облекла.

Дългоочакваният дебют на Zara ще бъде със собствен магазин от 1,680 кв.м. на първия етаж на мола. Другите брандове на водещата модна компания Inditex - Bershka, Stradivarius и Pull & Bear - също ще присъстват със свои магазини, а този на Massimo Dutti ще е първият за марката на българския пазар. Останалите брандове на Inditex ще отворят обекти и в Grand Mall Varna, чийто ексклузивен консултант също е Colliers International. 

Кино „Арена” ще присъства в търговския център с 12 кинозали. “Карфур Цариградско” ще бъде петият мол, в който най-голямата кино верига в страната отваря свои салони. 

“За нас е чест да съобщим, че макар и в трудни времена успяваме да привлечем големи имена за „Карфур Цариградско”, заяви Давид Давидов, директор „Офисни, търговски и логистични площи” в българския клон на Colliers International. “Търговците са предпазливи, но сключените договори са доказателство, че съществува доверие в този проект и в българския пазар като цяло”, каза още той.

Иглика Йорданова, мениджър „Търговски площи” в Colliers International, допълни, че трите сделки са резултат от целенасочените усилия на целия екип на консултантската компания. 

„Карфур Цариградско”, който е най-големият мол в строеж в страната с обща отдавама площ от 66,000 кв.м., ще отвори врати през пролетта на 2010 г. Colliers International, консултант по отдаването на пространствата, представлява ексклузивно близо 600,000 кв.м. търговски площи в цялата страна. 

За Colliers International:

Colliers International е сдружение на световно ниво между независими компании със самостоятелно управление за недвижими имоти, с 294 офиса в 61 страни. В световен мащаб Colliers управлява имоти с обща площ от 90 млн. кв.м. и разполага с над 12,700 висококвалифицирани професионалисти. 

В България компанията работи от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни и ваканционни имоти. www.colliers.com/bulgaria 

За допълнителна информация: 

Андреана Станкова, PR експерт, Viveka Positive Communications, + 359 2 980 45 87, + 359 896 665 676

Елена Перфанова, Маркетинг консултант, Colliers International, + 359 2 976 99 76

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1136