Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 09:03 / Автор: Сдружение "Грижа за развитие"
"Фестивал на барабанното и танцово изкуство" събира любители на дръм музиката на 30 юли на плажа в Бургас
Уникалното дръм шоу, по-известно като "Фестивал на барабанното и танцово изкуство", с което стартира тазгодишният Джулай морнинг в Бургас, търси спонсори, за да продължи да радва гражданите и гостите на града
Уникалното дръм шоу, по-известно като "Фестивал на барабанното и танцово изкуство", с което стартира тазгодишният Джулай морнинг в Бургас, търси спонсори, за да продължи да радва гражданите и гостите на града.

Всички любители на танците и ударните инструменти са добре дошли на 30-ти Юли (Четвъртък) на бургаския плаж в заведение Fame (известно като "Баркод", под Летния театър). Тези от вас, които имат тарамбуки, джембета и пр. перкусии, нека ги вземат със себе си, за да пресъздадем заедно магията на дръм музиката.

Неповторимата атмосфера, породена от енергичния ритъм на барабаните и красотата на бургаския залез ще накарат всеки зрител да се включи активно в магията на танца.

Водещ на неповторимите дръм шоу - сесии ще бъде талантливият бургаски перкусионист Асен Хайдуков, който е специализирал в Германия, Бъркли и Индия.

Фестивалът на барабанното и танцово изкуство се реализира с подкрепата на Община Бургас, Министерство на културата и Сдружение "Грижа за развитие".

Източник:
Сдружение "Грижа за развитие"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.47