Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 16:05 / Автор: Община Бургас
Къмпингът на Spirit Of Burgas 2009 - фестивал във фестивала!
Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT of Burgas/ ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ.
Прессъобщение - 29.07.2009 г. 

Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” (SPIRIT of Burgas) ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ.

Палатковият лагер ще бъде отворен за настаняване на 14 август /петък/ точно в 12.00 часа и ще изпрати последните посетители ден след финала на фестивала /17 август/. Така гостите на града ще имат достатъчно време да разгледат неговите забележителности, да опитат местната кухня и да си купят нещо за спомен.

Къмпингът ще е разположен в непосредствена близост до фестивалната зона - от дясната й страна, само на крачка от всички сцени! Къмпинг зоната, която във фестивален стил ще се нарича "24-часова зона", ще може да се посещава само от къмпингуващите.

Билетът за нея струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той ще бъде валиден само като допълнение към 3-дневен фестивален билет (100 лв.) и може да бъде закупен само предварително - до 6-ти август. Къмпинг билети няма да се продават на място. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с родителите си.

Къмпингът определено ще е едно от най-забавните места на фестивала. На адрес www.spiritofburgas.com можете да прочетете много весели и в същото време полезни съвети за това как да прекарате приятно и безопасно времето в палатковия лагер.

Организаторите съветват: „Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства добре му помогнете”.

И още: „Не забравяйте да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. „24-часовата зона” ще бъде добре заредена с минерална вода”.

Всичко за "24-часовата зона" на фестивала прочетете на адрес www.spiritofburgas.com в графата „къмпинг”! Задължително си разпечатайте информацията преди да тръгнете към Бургас! И не подценявайте примерния списък с необходимите вещи! Писали са го истински фестивални ветерани!

Пресцентър:

Община Бургас 

Източник: Община Бургас

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2438