Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
30 Юли 09, 22:01 / Автор: PR Agency PRoFile
Глезят Тиесто със суши във FUZEN
Наш екип проучи и преди всички се добра до кухнята FUZEN - Fusion & Sushi Restaurant & Bar в Гранд Хотел и Апартаменти, където Ди Джей N 1 Тиесто ще бъде подхранен със суши преди горещия си сет на Какао бийч.
“Оазис” ****, к.к. Слънчев Бряг. FUZEN е място, където храненето е ритуал, място, където всяко ястие е премислено като послание към всички сетива от 2 месеца се подготвят за да посрещнат звездата. Във FUZEN вече имат и цялостна концепция за преживяване на храненето на Тиесто – от избора на материали за интериора, през уникалната комбинация на естествени аромати, която грабва от влизането в заведението, до музиката, която звучи - амбиент, чилаут, фюжън джаз.
Най –важна, разбира се е самата храна – вдъхновена от традициите на Далечния Изток, съобразена с последните технологии и тенденции в кулинарията, лека и щадяща тялото, но пикантна и изпълваща сетивата. Храната във FUZEN e израз на една философия – космополитна, но изпълнена с уважение към традициите, вдъхновена от динамиката на глобалния свят, но предразположена към спокойно съзерцание и наслаждение от вкуса, аромата, цвета, обстановката.
На същата философия е подчинено и обслужването в заведението – всяко ястие и напитка има собствен ритуал на сервиране, поднася се с точно определени подправки и сосове, които имат собствена стойност, но са пълноценни само когато се допълват. Всяко действие на ВИП екипа на ресторанта е подчинено на една цел – да допринесе изживяването на Тиесто в ъв FUZEN да бъде пълноценно и запомнящо се,издават от ПРоФайл.

Дизайнът на ресторанта също е част от общата философия. Концепцята е подчинена на търсенето на модерни, но уютни пространства, създадени чрез хармонично съчетание на естествени материали, цветове и форми – камък, вода, бамбук и стъкло; черно, бяло, кафяво и червено. Луксът е деликатен и ненатрапчив, усещането напомня за модните екоресторанти в Лондон и Милано.

FUZEN e място, предразполагащо към дълъг обяд или спокойна вечеря. В по-късните часове атмосферата около бара и богатият асортимент от коктейли дават възможност и за по-леко и свободно продължение на вечерта. 

На първо ниво особено приятна е Bamboo залата с 60 седящи места сред вода, екзотична зеленина и камък. 

На това ниво е и дизайнерският бар, конструиран изцяло от специално стъкло и 20 седящи места. На бара може да се консумират не само саке и коктейли, но и ястията от менюто.

На второ ниво е VIP зоната с 20 места, предлагаща уединение в луксозно и стилна обстановка и открита траса, която съчетава приятна гледка към морето, басейна на хотела и суетата на оживената курортна улица с уникално уединение, спокойствие и зеленина. 

Менюто е вдъхновено изцяло от стила на фюжън кухнята. Можем да посочим само няколко от най-интересните акценти: 

Laksa -индонезийска супа от кокосово мляко, лайм и пилешко; глазирана сьомга с мисо по японски; шоколадово суфле със сладолед и зелен чай; коктейл със саке, уасаби и доматен сос; селекция от суши вариации; 

Не на последно място идва уникалният подход към няколко избрани най-обичани български ястия. Шопската салата на FUZEN например - все така вкусна, но изглеждаща неузнаваемо, или неподражаемите пикантни бейби кебапчета “Ахелой”.

Винената селекция е богата и внимателно подбрана. Включени са аржентински, чилийски, италиански и френски вина, но най-сериозно внимание е обърнато на избора на българските вина.

Не бива да пропускаме специално създадения FUZEN аромат, важен елемент от философията на нов, цялостен стил на хранене. Една идея за кулинарно изживяване, не просто като вкус, а като цялостно наслаждение за всички сетива.

Няколко основателни акцента
от FUZEN кухнята,които ще бъдат приготвени
за Тиесто

Супа Laksa от кокосово мляко, лайм и
пилешко

Глазирана сьомга с мисо по японски

Sushi URAMAKI Sake

Шоколадово суфле със сладолед и зелен чай


Bloody wasabi - коктейл със саке, уасаби и доматен сос


FUZEN Fusion & Sushi Restaurant
& Bar е в Гранд Хотел и Апартаменти “Оазис” ****,
Слънчев бряг
или в интернет на www.fuzen.eu
Телефони: 0554/51144,
0884/163057, 0887/519824

Източник:
PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1602