Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
30 Юли 09, 22:28 / Автор: Клуб "Брилянтин"
Сиси Пенистън за първи път в България
Диско дивата, пяла за Бил Клинтън и Папа Йоан Павел II, с участие в „Брилянтин диско бар”.
Всички меломани, харесващи неостаряващата и вечна ретро музика ще трябва да стегнат багажа си с чифт бански и да се запътят към „Брилянтин диско бар”. Там, с усмивка, ще ви посрещнат музикалните идоли на 80-те и 90-те години и дори ще може да се докоснете до един от тях - удивителната Сиси Пенистън. Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън пристига в България за първи път, по покана на „Брилянтин диско бар” и френската марка за мъжка плажна мода “Vilebrequin”. Диско иконата, изпяла тоталният хит от 90-те години “Finally”, ще подлуди феновете на диското на 14-ти август в новия „Брилянтин диско бар”, намиращ се в парти центъра на Черноморието ни – Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. В листата от хитове,които ще изпълни са включени “Finally”, “We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You", "Lifetime To Love" .

Малка част от имената, които лично са пожелавали Сиси за частните си партита са Арета Франклин, Бил Клинтън и за двете церемонии по встъпването му в длъжност като държавен глава, покойният папа Йоан Павел ІІ във Ватикана и много други. Диско иконата е и първата жена, направила шоу в Южна Африка след края на расовата сегрегация.

Билети могат да се закупят от търговската мрежа на Ticketstream на цена от 20 лв.

Сиси Пенистън или Сесилия Пенистън започва музикалната си кариера с A&M Records. Дебютният й албум “Finally” получава златен сертификат от RIAA за хилядите продадени копия от него. Първият и едноименен сингъл от албума достига веднага първото място в класацията Billboard и се превръща в световноизвестен мултиплатинен хит.

Разбира се това не е единствения сингъл покорил върховете на музикалните чартове. "We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" са в Топ 10 в Billboard, а хит сингъла от 2001г. "Lifetime to Love" се изкачва до втората позиция.

Песните на Сиси Пенистън се радват на голяма популярност и в средите на хаус музиката. Едни от най-известните имена в хаус музиката като David Morales и Junior Vasquez са ремиксирали по-голямата част от тях.

Част от многобройните й награди са: от „Billboard” - Най-добър артист и най-добра песен на годината; от „Американскат асоциация на композиторите, авторите и издателите” - Песен на годината, Поп текстописец на годината, Най-излъчвана песен на годината;от „Годишната Зимна Конференция” в Маями – Най-добър денс изпълнител, Най-добър солов денс артист и много други.

Източник:
Клуб "Брилянтин"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1148