Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
04 Август 09, 16:44 / Автор: Беглика Фест
ФРАНЦУЗИТЕ ОТ ADP наПАДАТ БЕГЛИКА С КАМИОНИ, Техно, дръм & басс и брейк бийт
Представители на „класическия” техно ъндърграунд ще пускат на второто издание на Беглика фест този уикенд до язовир Голям Беглик.
Нечовеците от френската формация за „нелегални техно партита” ADP пристигат заедно с два свръхоборудвани със звукова техника камиона за Беглика фест. Французите потвърдиха участието си във второто издание на фестивала, съчетаващ забавлението с отговорността към природата, балканската музика и общодостъпните спортове като бой с фунийки.

* ADP не са просто ди джеи или музикална формация. Те са представители на онзи европейски ъндърграунд, зародил се в средата на 90-те, когато техното беше религия, а техно фестивалите и камионите – своего рода храмове на култа към безкомпромисния бийт. В синхрон с техно-пънка, който се носи от камионите им, АДП пускат специална визия и създават адекватна декорация около парти-камионите си. Французите живеят от 10 години, пътувайки с подвижното си шоу, като 6 месеца са в Европа и 6 месеца в северна Африка, а и на двата континента организират „нелегални”, безплатни партита, информацията за които умишлено не се разпространява по конвенционален начин.

Второто издание на Беглика Фест ще се проведе от 5 до 9 август в защитената местност Батлъбоаз край язовир Голям Беглик, Западни Родопи. 

Повече информация за фестивалът, който е посветен на опазването на застрашената от бракониерите уникален вид птица – Глухарят, подробна информация, програмата на фестивала и кодекса на посетителя и др., вижте на www.beglika.org .

Информация за Беглика Фест 2009, 5-9.08.2009 г.

Източник:
Беглика Фест

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1299