Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
27 Юли 09, 17:40 / Автор: М-Тел
М-Тел първи ще предложи два модела смартфони с операционна система Android
М-Тел e първият телеком оператор, който ще предложи два ексклузивни модела на HTC – “Magic” и “Hero”, които разполагат с операционна система Android™.
М-Тел e първият телеком оператор, който ще предложи два ексклузивни модела на HTC – “Magic” и “Hero”, които разполагат с операционна система Android™.

Android™ е една от най-атрактивните системи с отворен код, която дава възможност на потребители и групи от хора да създават разнообразни приложения за нея. По този начин те разполагат с предимството да персонализират своя телефон така, че да отговаря на техния личен стил и начин на живот. Тази софтуерна платформа се изправя срещу предизвикателството да се наложи срещу Windows Mobile, Symbian и Mac OS X.

Двата телефона разполагат с модерен уникален дизайн. Устройствата се отличават с големи TFT full touch дисплеи, HSDPA, Wi-Fi, GPS. Детайлните, контрастни снимки не са проблем за “Magic” с неговата 3,2 Мегапиксела камера. “Hero” се отличава с 5 Мегапикселова камера, както и последния интуитивен touch контрол на HTC – Sense. Устройствата поддържат множество услуги и приложения. Последните технологии за имейл и комуникации са налични в двата модела. В това число и Microsoft® Exchange Active Synch, с които се синхронизират както календара и контактите, така и e-mail на потребителите.

В допълнение, клиентите на М-Тел ще разполагат и с достъп до иновативен софтуерен магазин. В него те ще открият хиляди безплатни приложения в различни категории – игри, финанси, социални мрежи, мултимедийни и други.

Клиентите на М-Тел могат да закупят HTC “Magic” в началото на август за 39.00 лв. на месец с един от следните пакети за мобилен интернет по избор: M-Tel Surf 250 MB, M-Tel Surf 0.5 GB или M-Tel Surf 1 GB.

“Героят” на HTC – “Hero”, пък ще бъде достъпен в средата на същия месец също с атрактивен пакет.

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5334