Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
05 Август 09, 13:31 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Обновената БИЛЛА на бул. „България” отваря врати след мащабна реконструкция
На 7-ми август будилници отмерват кой ще грабне ваучер за безплатно пазаруване.
5 август 2009 г., София. Супермаркетът на БИЛЛА България в столичния квартал „Мотописта” на бул. „България” №55 отново посреща клиенти на 7-ми август от 17 часа след основна реконструкция.

От петък следобед клиентите на супермаркета ще могат отново да пазаруват в обновения магазин.

Въпреки кратките срокове на реконструкцията (по-малко от седмица) отделите за плодове и зеленчуци и щандът за риба са обновени изцяло, а деликатесната витрина се откроява с нов дизайн. И трите отдела ще разширят асортимента си и ще предлагат нови продукти. Супермаркетът вече разполага и с елегантна винотека.

Наред с освежената визия и значителните подобрения в интериора, магазинът запазва своя уникален БИЛЛА облик - предлагането на свежи и качествени продукти на още по-ниски цени в асортимент, който осигурява неограничени възможности за избор. Тези ценности ще бъдат във фокуса на деветия рожден ден на БИЛЛА България, който предстои през октомври.

Според изпълнителния директор на БИЛЛА България Емил Стефанов „новото разпределение на пространството е за улеснение на нашите клиенти. Освен обновяване на оборудването, то осигурява по-практично и удобно излагане на основните продуктови групи, като акцентът в началото на търговската площ ще бъдат щандовете с пресни продукти.


За да акцентира новия си облик и съобразената с пазара по-атрактивна ценова политика, фасадата на магазина привлича погледа освежена и решена в нов цвят – червеното.

СПЕЦИАЛЕН ЖЕСТ КЪМ КЛИЕНТИТЕ НА БИЛЛА :

В деня на откриването на обновения магазин от БИЛЛА предоставят 200 ваучера за безплатно пазаруване, всеки на стойност 10 лв. На всеки половин час нарочни будилници на касите ще определят 20-те клиента, които ще получат своите ваучери за изгодни и приятни покупки.

Бележки до редакторите:

За БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 44 магазина, 9 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията отвори 11 супермаркета. Поддържането на високо качество, ниски цени и богат асортимент е най-важното правило, към което БИЛЛА неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. БИЛЛА България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3000 работни места в различни градове из страната.
За допълнителна информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30

Мениджър връзки с медии М: 089 565-58-22

Агенция Interimage Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg

Източник: Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1267