Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
05 Август 09, 13:05 / Автор: Лео Богдановски
Първата солистка на „Тоника” е специален гост на концерта утре
Ани Върбанова наследи огромен палат в САЩ. Бившият й мъж я завлече със 150 000 долара.
Първата солистка на „Тоника” Ани Върбанова ще бъде специален гост в концерта на групата по случай 60-годишия юбилей на Гого утре, 6 август, на Летния театър в Бургас. Певицата, която от години живее в чужбина, си идва специално за този празник и е подготвила свои интерпретации на някои от най-любимите си песни от репертоара на популярната формация.

Баща й Христофор Върбанов е създател на оркестър „Тоника”, който по-късно прерарства и във вокална група. „Имах желание да пея и татко започна да казва, че трябва да направим една група, в която да се изявявам. Тази задача той постави на Стефан Диомов, който беше преподавател по акордеон в неговата школа. Диомов намери Ева и Гого. Името „Тоника” го даде баща ми. Аз се задържах много малко, защото дойдох да следвам в София, а на моето място взеха Сийчето, която им стана титулярка”, разкри Ани Върбанова. Дълги години тя записва женските вокали във всички плочи на Емил Димитров до 1990 г. През 1977 г. печели международния конкурс за изпълнители на „Златният Орфей”, но заминава да работи в чужбина и така проваля звездната си кариера в България. В момента Ани Върбанова е жителка на Швейцария, където се е установила с третия си съпруг - италианецът Алберто. Семейството притежава къщи в Италия и Гърция. Половин година тя работи, пеейки в локали, три месеца почива в южната ни съседка, а останалото време прекарва в София.

Преди няколко месеца Ани Върбанова се сдоби с неочаквано наследство в Америка – огромна къща в Сан Бернардино, Калифорния, завещана от нейната леля, починала на 98-годишна възраст през февруари 2009 г. Певицата е единствената й наследница, а имотът е оценен на 100 000 долара и има огромен двор – 1200 кв. м. и две по-малки градини с цитрусови насаждения, които виреят идеално в климата на този щат. Чаровната блондинка е решила да ремонтира къщата и да я дава под наем.

Известно време преди да получи наследството, нейният съпруг №2 й открадна 150 000 долара. „Вторият ми брак беше несполучлив. Тогавашният ми съпруг открадна цели 20 години от труда ми извън България. Бях му написала генерално пълномощно да се разпорежда с парите ми в банката. В един хубав ден си дойдох в страната и видях, че банковата ми сметка е празна – бяха изчезнали 150 000 долара. След това се разведох и на 33-годишна възраст в следствие на този шок и ужасен стрес развих диабет”, споделя личната си драма изпълнителката на хита „Не приемай чужди съвети в любовта”, която от 10 години е на инсулин.

На снимката от нейния личен архив:

Ани Върбанова със статуетката „Златният Орфей”, която получи като Голямата награда на фестивала в конкурса за изпълнители през 1977 г.

За информация:

Лео Богдановски
Медиен консултант
www.leobogdanovski.com
GSM 0898339533

Източник:
Лео Богдановски

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4909