Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Август 09, 10:34 / Автор: Viveka Positive Communications
В Бургас Плаза Мол се проведе състезание за мерене на обувки - “Ако обувката й стане, за нея чифтът ще остане”
Бургаският мол раздаде 30 чифта маркови обувки на посетителките си и им връчи грамоти за модерни Пепеляшки.
17.08.2009 г., гр. Бургас В Бургас Плаза Мол се проведе състезание за модерни Пепеляшки, по време на което бяха раздадени 30 чифта обувки, осигурени от компании наематели в търговския център – Deichmann, Foot Comfort, Карфур и Sport Depot. В състезанието се включиха стотици участници, а с нови обувки се сдобиха дами на възраст между 12 и 70-годишна възраст.

В рамките на надпреварата, която протече под мотото “Ако обувката й стане, за нея чифтът ще остане”, на всеки кръгъл час между 11 ч. и 19 ч. на специално място в търговския център се излагаха по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на търговския център в този ден имаха възможност да пробват изложените чифтове. Пред трона на Пепеляшка се образуваха дълги опашки от желаещи да се сдобият с нови обувки. Първата дама, на която някоя обувка станеше, получаваше чифта като подарък, както и специална грамота за “Модерна Пепеляшка”.

„Чрез тази инициатива искаме още веднъж да покажем на посетителите на Бургас Плаза Мол, че търговският център е прекрасно място не само за пазаруване, а и за прекарване на свободното време. В мола винаги се случва нещо ново и интересно, което е причина той да е задължителна спирка в маршрутите за разходка и пазаруване на жителите и гостите на Бургас”, коментира Ивайло Хинов, управител на Бургас Плаза Мол. 

За Бургас Плаза Мол:

Бургас Плаза Мол е единственият търговски център от съвременен тип в гр. Бургас. Търговският център включва над 90 магазина от водещи търговски марки – New Yorker, Marks&Spencer, Kenvelo, Benetton, Esprit, Mango, Terranova, Sport Depot, Deichmann, dm, Douglas, ресторанти и кафенета. В мола, с разгърната застроена площ 39 000 кв. м. и открит паркинг с 1270 места, се помещава първият магазин на Carrefour в България.

За допълнителна информация:

Андреана Станкова, Viveka Positive Communications:

02/ 980 45 87

0896 665676

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4405