Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Август 09, 19:26 / Автор: APRA Porter Novelli
Хиляди се включиха в третото поредно морско турне на инициативата „Живей активно!” на плажовете във Варна, Бургас и Приморско
Над 5000 граждани и гости на градовете спортуваха за здраве в третото издание на инициативата „ЖИВЕЙ АКТИВНО!”, организирана от НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ, заедно с водещия Део, спортния коментатор Крум Савов и волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката.
За трета поредна година инициативата на НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ „ЖИВЕЙ АКТИВНО!” зарадва гражданите и гостите на родното Черноморие, като им предостави възможност да прекарат един ден от лятото със спортни активности и балансирано хранене. В рамките на седмица инициативата се проведе в 3 черноморски града, като стартира на 4 август 2009 г. във Варна, „посети“ Бургас на 6 август 2009 г. и завърши на 8 август 2009 г. в Приморско.

Активният ден на плажуващите започваше в 08.30 часа със сутрешни упражнения за майки с деца, здравословна зърнена закуска и приключваше с купонджийски уроци по хип-хоп и караоке вечер - специалната изненада за всички ентусиасти, а желаещите да живеят активно си тръгваха с много награди от НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ. В продължение на цял ден бяха организирани тренировки и уроци по йога, пилатес, каланетика, латино танци, плажен волейбол и хип-хоп за всички желаещи. В специално построена шатра на плажа хиляди фенове на активния начин на живот се включиха в спортните активности, научиха много интересни неща за балансираното хранене и движението от Нестле България. Заедно с водещия Део, за доброто настроение и добрата форма на участниците се погрижиха най-добрите инструктори и танцьори, а волейболната игра на участниците в турнира бе професионално коментирана от Крум Савов и оценявана от Евгени Иванов-Пушката.

За пръв път на събитието участниците имаха възможност да опитат и най-новата инстантна напитка на НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ, която компанията лансира преди броени дни на българския пазар (в края на месец юли) - NESQUIK 3in1. Любимият NESQUIK вкус е гарантиран от точната комбинация какао, обезмаслено мляко на прах и полезните за всяко дете витамини и минерали. Както новата напитка, така и кафе-паузите и полезните бисквити бяха задължителен елемент от деня. На обяд едни участваха във волейболното състезание, а други засищаха глада си с вкусни супи и се забавляваха с атрактивната игра туистър. И докато родителите спортуваха, в специален детски кът малчуганите се забавляваха в надуваемия замък, играха футбол и получиха много награди от НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ.

Инициативата “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” е проект на НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД и се провежда всяка година като част от цялостната програма за популяризиране на здравословния начин на живот, която най-голямата хранителна компания в света осъществява в България. Всяка година „ЖИВЕЙ АКТИВНО!“ придобива все по-мащабни размери и популярност, и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословният начин на живот и балансираното хранене, участват в “ЖИВЕЙ АКТИВНО!”.

През 2009 г. четвъртото поредно издание на “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” се проведе в София на 14 юни. Повече от 20 000 участници се включиха в пешеходния поход и спортните активности, заедно с Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев, Нешка Робева, Тити Папазов. От 2006 г. досега повече от 55 000 души са взели участие в инициативата, подарявайки на себе си и семействата си един наистина здравословен ден.

Инициативата се организира с подкрепата на Санома Блясък България, вестник Черно Море, радио Гларус Микс, БГ радио и радио NRJ.

Източник:
APRA Porter Novelli

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4784