Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
24 Август 09, 09:54 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
В Инкофудс заработи ERP система EnterpriseOne
Търговците на компанията, която предлага шоколадите Lindt, разполагат с онлайн и мобилен достъп до решението.
Българската компания Инкофудс ООД, специализирана в търговията с хранителни стоки, включително популярните шоколади Lindt, завърши успешно внедряването на ERP системата EnterpriseOne (http://erp.bg/). Проектът приключи на 4 август и е осъществен от специалистите на фирма Алое Ко, която е създател на решението. Той включва внедряването на иновативна онлайн система за достъп в общо над 10 офиса на територията на цялата страна, както и в четирите магазина на Инкофудс. Над 30 мобилни търговци на компанията пък са свързани с ERP – системата посредством интегрираното с нея решение MobileSeller, което също е разработка на Алое Ко.

„Именно пълната интеграция на офисното, мобилното и ПОС решенията, предлагана от Алое Ко е причината да изберем тази компания и след завършването на проекта можем да кажем, че изборът ни е бил правилен“ - заяви Бисер Димитров, управител на Инкофудс ООД.

EnterpriseOne (http://erp.bg/) е една от първите български системи за управление на бизнеса от клас ERP. Тя включва управлението на всички бизнес процеси в една стопанска организация – от маркетинга и продажбите, през производството, складовото стопанство и снабдяването, до счетоводството и финансовата отчетност. По отношение на функционалностите системата се конкурира успешно не само с други български продукти от този клас, но и с тези на големите чуждестранни разработчици, добавяйки към автоматизацията на бизнес процесите и мощни средства за анализ. EnterpriseOne се характеризира с наличието на единна база данни, общи правила и процедури, функционална всеобхватност на процесите, гъвкава реакция при промени и информационна свързаност на всички специалисти в компанията.

Внедреното в Инкофудс онлайн решение за търговия на дребно има редица предимства пред използването на отделна касова програма, сред които възможност за следене на наличностите онлайн, за централизирано управление на смяната на цените, за проверка на наличности по други складове или магазини, както и за лесна интеграция на допълнителни офисни дейности – задачи, контакти и др. Внедреното онлайн решение увеличава ефективността от цялостното използване на EnterpriseOne и улеснява търговците, позволявайки им да се фокусират върху основната си дейност – продажбите.

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 16 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива продукти. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4351