Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
26 Август 09, 11:40 / Автор: Майкрософт България
Продължава регистрацията за техническата конференция DevReach
Най-значимата техническа конференция за Майкрософт технологии в Централна и Източна Европа ще се проведе на 12 и 13 октомври в София.
София, 26 август 2009 г. - Продължава ранната регистрация за четвъртото издание на DevReach - най-значимата техническа конференция за Майкрософт технологии в Централна и Източна Европа, която ще се проведе на 12 и 13 октомври в София. Участниците, които се регистрират в официалния сайт на събитието www.devreach.com до 15 септември, ще получат 20% отстъпка от първоначалната такса и ще имат възможност да спечелят Xbox 360. 

За пореден път DevReach 2009 ще събере едни от най-добрите специалисти в областта на .NET технологиите. Специални гости на събитието ще бъдат Крис Селс, програмен ръководител на Отдел Бизнес платформа в Майкрософт и Лука Дебеляк , ръководител на отдел средства за разработка в Майкрософт, които ще открият конференцията. Сред тазгодишните лектори са и регионалният директор на Майкрософт Кристиян Ваиер, както и Майкрософт MVP за .NET Кент Алстад, Хади Харири, автор на книги и статии, Тибериу Ковачи, регионален директор на INETA за Швеция, Ричард Кембъл, .NET Rocks и Тод Англин, главен технически евангелист на Телерик.

„Конференцията DevReach може да се похвали с едни от най-добрите .NET лектори в световен мащаб. DevReach дава достъп на участниците до практическо знание и възможност за личен контакт с доказани специалисти в .NET индустрията. Голяма част от гостите са редовни лектори на големите технически конференции, провеждани в САЩ - TechEd, PDC, DevConnections, и водещи фигури в областта”, заяви Светозар Георгиев, изпълнителен директор на Телерик.

Специалистите на DevReach ще представят новите Майкрософт технологии като Silverlight 3 и Oslo. Участниците ще имат възможност да чуят над 45 лекции, протичащи паралелно в четири части, покриващи широк спектър от теми по актуални проекти на участниците. Някои от заглавията в програмата са: From iPhone to Azure на Кент Алстад, Maximizing ASP.NET Performance with Real AJAX на Тод Англин, Patterns of Parallel Programming на Тибериу Ковачи, Deep Dive Into ASP.NET MVC на Хади Харири. Ще бъдат застъпени и теми, покриващи WCF, Visual Studio 2010, SQL Server 2008 и Building Websites with all Flavors of ASP.NET.

„От гледна точка на Майкрософт, наистина се радваме на продължаващия успех на конференцията DevReach. Благодарение и на подкрепата на Майкрософт България, през годините събитието успя да се наложи и вече има своето регионално и международно значение и привлича лектори от целия свят. Според мен DevReach 2009 ще бъде изключително интересна конференция, тъй като ще бъдат показани всички нови неща от средствата за разработка на Майкрософт, включително Visual Studio 2010 with .NET Framework 4.0, Expression 3, Microsoft Azure, както и нови технологии като Oslo. На всеки разработчик, който иска да е „в час” с най-новите технологии, препоръчвам да посети конференцията”, каза Лука Дебеляк - ръководител на отдел средства за разработка в Майкрософт, отговарящ за 18 държави от региона на Централна и Източна Европа.

„Майкрософт България за поредна година подкрепя провеждането на DevReach, най-значимата техническа конференция за Майкрософт технологии в Централна и Източна Европа. Впечатлява ме ентусиазмът и професионализмът на организаторите Телерик и Мартин Кулов от кulov.net и искрено се радвам на успеха на конференцията. Разработчиците от страната и региона ни имат нужда от такова събитие, което събира най-добрите световни лектори и представя най-новите технологии на Майкрософт”, заяви Огнян Киряков, генерален директор на Майкрософт България.

DevReach е съвместна инициатива на Телерик и Мартин Кулов от кulov.net. Събитието се организира с подкрепата на Майкрософт България и Международната .NET Асоциация (INETA). Медийни партньори на DevReach 2009 са списание asp.netPRO (САЩ), SD Times (САЩ), и списание .NET (България). Технически спонсор на конференцията е Стилтех Компютърс. 

„Телерик” е водеща българска компания, която разработва и продава компоненти за потребителски интерфейси и софтуерни модули за .NET платформата на Microsoft. Компанията е основана през август 2002 г. и е една от най-динамично развиващите се софтуерни компании в световен мащаб. „Телерик” е сертифициран златен партньор на Microsoft, Visual Studio Industry партньор на Microsoft, член на Консорциума на производителите на софтуерни компоненти и технологичен партньор на Borland.

Kulov.net участва и поддържа събития, свързани със софтуерната разработка в България и региона. Основател на Kulov.net е Мартин Кулов – сертифициран инструктор и разработчик по програмите MCT, MCSD, MCPD, както и носител на наградата Microsoft Most Valuable Professional. Мартин е дългогодишен лектор на семинари, организирани от „Microsoft България”, Българската асоциация на разработчиците на софтуер и Международната .NET асоциация (INETA).

Основана през 1975 г., Майкрософт (Nasdaq “MSFT”) е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и на бизнеса за пълна реализация на техните възможности. През 2009 г. Майкрософт отбелязва 10 години от откриването на офиса си в България. 

За допълнителна информация:

Наталия Димитрова
“Връзки с обществеността”
Майкрософт България
Т: 02/9657 333
М: 0889 400 177
Е:
nataliad@microsoft.com

Източник: 
Майкрософт България

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5007