Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
27 Август 09, 13:44 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Варна с трети супермаркет БИЛЛА от днес
Австрийската верига дава сериозна заявка за присъствието си в морската столица.
Мария Георгиева, заместник кмет на район Младост и Дияна Тодорова, оперативен директор на БИЛЛА България

На снимката: Мария Георгиева, заместник кмет на район Младост и Дияна Тодорова, оперативен директор на БИЛЛА България

27 август 2009 г., София. Вчера БИЛЛА България откри третия си супермаркет в град Варна. Магазинът се намира на ул. ‘Ана Феликсова’ 12 в квартал ‘Възраждане’.

Официалното откриване бе от 17:00 часа, а час по късно супермаркетът отвори врати за първите си клиенти.

Разгъната застроена площ на магазина е 1758 м2, а чистата търговска – 1050 м2. Предвидени са помещения, които се дават под наем – два магазина с площи 110 м2 и 165 м2. Сградата е построена от варненската фирма Спедстрой.

За улеснение на посетителите супермаркетът разполага с паркинг с 39 места.

Лентата прерязаха Мария Георгиева, заместник кмет на район Младост и Дияна Тодорова, оперативен директор на БИЛЛА България. Зам. кмет Георгиева пожела по-висока покупателна способност на варненци и изрази радостта си от отварянето на супермаркета, който е с по-голяма площ от останалите два във Варна.

‘Ние залагаме на качествени и достъпни продукти и особено на собствената ни марка Clever. Пресните ни продукти са преоритет. Можете да се убедите в поддържането на високо ниво от разнообразието в продуктовата листа до отношението на персонала ни към клиента.’, сподели Диана Тодорова.

Третата БИЛЛА отваря 46 нови работни места за варненци. С тях трите магазина във Варна имат общо 162 служителя, а общо заетите в Билла България са 3 326.

Новият супермаркет следва характерната за БИЛЛА линия - предлагането на свежи и качествени продукти на още по-ниски цени в асортимент, който осигурява неограничени възможности за избор при всички марки продукти и собствената марка Clever. Тези ценности ще бъдат във фокуса на деветия рожден ден на БИЛЛА България, който предстои да се отбележи на национално ниво през октомври.

В помощ на посетителите са характерните за марката 4 начина за спестяване: ‘БИЛЛА card’ - карта за събиране на бонус-точки, които всеки месец се преобразуват в левови отстъпки; 'БИЛЛА +’ за различни промоции; ‘Ниска цена’ – син етикет, който показва най-евтините продукти от всяка стокова група и ‘Акция’, в която влизат артикулите с намаление в акционната брошура.

Другите два супермаркета БИЛЛА се намират съответно в PFOHE Mall и в близост до Колхозния пазар, на ул. Иван Страцимир.

Третата варненска Билла е 46-ият супермаркет от националното разширяване на търговската верига. До края на септември се предвижда отварянето на 50-тия магазин.

Бележки до редакторите:

За БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 45 магазина, 9 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията отвори 11 супермаркета. Поддържането на високо качество, ниски цени и богат асортимент е най-важното правило, към което БИЛЛА неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. БИЛЛА България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3000 работни места в различни градове из страната. 

За допълнителна информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30
Мениджър връзки с медии М: 089 565-58-22
Агенция Interimage 
Е: victoria.ivanova@interimage.bg 
www.interimage.bg

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3726