Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
27 Август 09, 14:45 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
Shop.danet.bg внедри софтуера за онлайн магазини Summer Cart
Електронният магазин към портала за бременност и майчинство BG-Mamma замени старата си система за Интернет търговия osCommerce с новото решение.
Онлайн магазинът за бебешки стоки shop.danet.bg мигрира към платформата за електронна търговия Summer Cart (http://www.summercart.bg/), заменяйки старата си система osCommerce. Новата платформа разширява значително функционалностите на Интернет магазина, позволявайки по-лесен достъп до продуктовата информация, повече възможности за разплащания, както и по-персонализирано отношение към всеки клиент.

„Отдавна търсех платформа, към която да мигрираме, тъй като от години сме на безплатната система osCommerce, която е трудна за поддръжка, има доста бъгове и освен това ако искаш да направиш по-различни и впечатляващи функционалности и дизайн, с нея това е доста по-трудно. Избрахме Summer Cart, защото системата е много гъвкава и позволява да се добавят различни модификации, които много ни улесняват работата. Понякога една функционалност може да спести десетки работни часове на даден служител“ - споделя Марина Кузманова, която освен като собственик на http://shop.danet.bg/, е известна и като създател на първия български Интернет портал за бременност и майчинство BG-Mamma.

„Това не е първия случай, в който онлайн магазин избира нашата система за електронна търговия Summer Cart, заменяйки предишно решение, базирано на osCommerce. Аз очаквам в бъдеще тази тенденция да се засили, защото за разлика от платформата osCommerce, която е вече на почти десет години, в създаването на Summer Cart сме следвали най-новите тенденции в сферата на Интернет маркетинга и електронната търговия“ - посочва Георги Мирчев, управител на фирма Mirchev Ideas, която е създател на Summer Cart - „Интернет се развива с изключително бързи темпове и ако вашият бизнес зависи от едно решение за онлайн търговия, вие не можете да си позволите то да не се обновява. Въпреки че Summer Cart беше пуснат на пазара едва миналата есен, вече е достъпна и втората версия на решението, в която са добавени десетки нови функционалности.“

Онлайн магазинът shop.danet.bg си поставя амбициозната цел да предложи на бъдещите и настоящи родители всичко, от което те биха могли да имат нужда. В него могат да се открият дрехи и бельо за бременни, за майки и за детето, всички необходими мебели и аксесоари за детска стая, за баня, играчки, био пелени и дори детска козметика. Помислено е също за аксесоарите за път и разходка, уреди за обезопасяване на бебета, книги, парти артикули, дамска козметика и учебни пособия. Онлайн магазинът акцентира върху проявата на внимание към всеки отделен клиент, персонализираното отношение и търсенето на най-изгодните варианти за покупка във всеки конкретен случай. Освен чрез куриер, потребителите могат да получат желания от тях продукт и на място – в офиса на shop.danet.bg.

„До момента съм напълно удовлетворена от избора на Summer Cart. Платформата има много функции, които улесняват клиентите ни, както и нашата работа. Например добавянето на изображения, новини, по-доброто управление на самите артикули, информация за наличности. Освен това самата система за поръчка е доста ясна и няма момент, в който потребителят да бъде заблуден или объркан. Платформата има и подобрени възможности за проследяване на поръчката и информиране на клиента, а знаете, че колкото повече информация има даден клиент за придвижването на поръчката му, толкова повече доверие има той във фирмата“ - добавя Кузманова.

Повече за Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 600 бизнес решения разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията осигурява богата гама софтуерни системи по поръчка, които са създадени с изключително старание и са специализирани в бизнес операциите на клиента. Mirchev Ideas е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин, на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, вградена система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, както и интеграция с най-популярните системи за разплащане. Повече информация за Summer Cart е достъпна на адрес: http://www.summercart.bg/

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4268