Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
28 Август 09, 09:16 / Автор: Софийска търговско-промишлена камара
Стартира „Търговски вестник Перник”
При старта тиражът на вестника ще е 350 броя. Планът е да достигне скоро 1000 броя. Ще се разпространява първоначално само в електронен вид в pdf формат.
Националният „Търговски вестник” започва да излиза през далечната 1911 г и е подновен през 2005 г. Вестникът е седмичник с тираж над 12 000. На 20.07.2009 г започна да излиза варненското издание на вестника. Перник ще е вторият град в страната, в който на 31.08.2009 г ще започне да излиза самостоятелно издание на вестника. Ще излиза всеки понеделник. При старта тиражът на вестника ще е 350 броя. Планът е да достигне скоро 1000 броя. Ще се разпространява първоначално само в електронен вид в pdf формат. 

Печатният вариант и разпространението на вестника се прави от фирма „Полипост – поща и логистика” ЕАД по технологията хибридна поща. Вестникът има и уеб страница www.targovskivestnik.bg . Бизнесът и администрацията са таргет групата на вестника. Целта е проблемите на бизнеса да достигат бързо до администрацията; да има по-голяма прозрачност в нейните действия; да има по-добър диалог с бизнеса. Вестникът защитава позиции на бизнеса. На прицел са действията и бездействията на националната и местна администрация и парламент. Забавата на отговора, с повече от две седмици, води до номинация със Златен Охлюв. 

Целта на наградата е да стимулира администрацията да подобрява диалога с бизнеса и да решава по-ефективно неговите проблеми. Абонатите на вестника ще го получават безплатно в електронен вид. 

Вестникът е източник на теми, които се коментират всяка седмица в телевизионното предаване „Бизнес панорама” по TV1 Channel. Гости на предаването са изявени бизнесмени и читатели, които в рамките на час дават свои коментари по бизнес теми. Веднага след предаването вестникът публикува кратки материали. 

Вестникът е успешен и ще бъде полезен както за бизнеса в региона на Перник, така и за местната администрация и общинските съветници!

Източник:
Софийска търговско-промишлена камара 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5479