Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
23 Август 09, 09:24 / Автор: Милена Цанкова
DJ Marti G заформя уникално ретро–диско парти с приоритет към музиката на Michael Jackson в клуб “SOLO”
Да си припомним заедно най-големите хитове и отдадем почит към музиката на човекът със сребърната ръкавица и лунната походка, в деня, в който се е родил!
В края на лятото, DJ Marti G и ретро-клуб ”SOLO” подготвят специално ретро-диско парти с приоритет към музиката на Michael Jackson и The Jacksons. DJ Marti G - един от заклетите фенове на Jacko в България се е погрижил почитателите на краля на поп музиката да се насладят и на уникална мултимедия, с най-добрите клипове и снимки на великия изпълнител, които ще се излъчват през цялата вечер на специално монтиран за целта екран.

„Надявам се, че „коктейлът” от музика и видео на Jacko който съм „забъркал” ще остане дълго време в спомените на всички, които ще присъстват на 29 август в клуб “SOLO”, след 23:00 часа. Очаквам да им подейства като освежаваща напитка в горещ августовски денJ. И този път обещавам да задоволя и най-претенциозните вкусове на феновете на ретро и диско музиката.” – сподели Marti G.

Родният DJ е един от малкото фенове, който може да се похвали с пълната колекция оригинални плочи, дискове и dvd на всичките му сингли, албуми, концерти и клипове

Освен музиката на Jacko, DJ Marti G е подготвил и много други ретро-диско хитове, които ще поддържат тонуса и телата във форма на всички фенове и гости на клуба.

22.08.2009 г. 

Източник: Милена Цанкова, www.folklore-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1112