Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
26 Август 09, 21:32 / Автор: М-Тел
М-Тел цифровизира село
50% от жителите на село Екзарх Йосиф вече говорят с цифров домашен телефон от М-Тел.
Половината от жителите на село Екзарх Йосиф вече използват цифров домашен телефон от М-Тел. В началото на август всеки от тях получи нов домашен телефонен апарат напълно безплатно, а месечните им такси при М-Тел вече са до два пъти по-ниски в сравнение с досега плащаните от жителите на селото към други оператори. Освен това жителите на селото получават безплатни минути за разговори към всичките национални фиксирани мрежи и към избрани мобилни номера от мрежата на М-Тел, а помежду си ще говорят за 1 стотинка на минута.

Кампанията „Говори повече и плащай по-малко с М-Тел” за запознаването на жителите на селото с фиксираните телефонни услуги на М-Тел се осъществи по покана на кмета. „Аз съм инициативен човек, проучвам възможностите и избирам най-добрата”, заяви г-н Илия Данев, кмет на Екзарх Йосиф, обяснявайки защо се е обърнал към М-Тел с молба да запознаят хората от селото с предлаганите от компанията фиксирани телефонни услуги. 

Провелите се две презентации показаха възможностите на фиксираните услуги от М-Тел и се радваха на голям интерес от страна на млади и по-възрастни жители на Екзарх Йосиф. Екип от консултанти на М-Тел отговори на всички въпроси и помогна на жителите на селото при активирането на новите домашни телефони. Предстои изготвянето и на допълнителни списъци на многото желаещи да се присъединят към семейството на М-Тел.

Box услугите на М-Тел могат да се ползват в цялата страна, дори и в най-отдалеченото населено място като те предоставят едновременно фиксиран телефон и достъп до интернет за частни и бизнес клиенти. Активацията им отнема броени минути. При сключване на договор, клиентите получават напълно безплатно устройството, необходимо за ползването на услугите. Всеки клиент има възможност да говори от стационарния си телефон не само към всички фиксирани и мобилни мрежи в България, без първоначална такса за разговор, но и към международни номера, на изключително конкурентни цени.

Източник: М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0562