Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
27 Август 09, 18:11 / Автор: Вимарк Адвъртайзинг
МБАЛ „Дева Мария” отваря врати на 28 август
Лечебното заведение разполага със 100 легла, 3 операционни и 2 родилни зали, шест самостоятелни нива и автономна система за съхранение и транспортиране на отпадъците.
Ултрамодерната многопрофилна болница „Дева Мария” в бургаския квартал „Ветрен” ще бъде официално открита на 28 август.

Според плановете на инвеститора в амбициозния проект Семир Абумелих пълноценното обслужване на пациенти ще стартира от 1 септември

Лечебното заведение разполага със 100 легла, 3 операционни и 2 родилни зали, шест самостоятелни нива и автономна система за съхранение и транспортиране на отпадъците.

На първия етаж пациентите ще бъдат приемани и разпределяни за диагностика и лабораторни изследвания. Като част от оптимизирането на приема посетителите ще следват указателни линии по подовете до всеки необходим за тях кабинет, а пациентите от спешно отделение ще бъдат транспортирани през съседна зона.

На второ ниво са разположени неврологичното и кардиологичното отделения с модерно оборудва на кабинети и стаи за пациенти.

Третият етаж е запазен за ортопедично и хирургично отделения, четвърто ниво е предвидено за родилно и микропедиатрично отделения.

В зоната за майки и деца стерилността и почти 100% заради действието на хай-тек нагнетателни и смукателни системи, допълвани от хепа филтри от последен клас.
Капацитетът на отделението позволява обслужването на 20 майки и 35 новородени едновременно.

Оперативното и хирургическото отделения / операционен блок/ са разположени на пето ниво.

Шестият етаж е административната зона, където е предвидено място и за гостуващи лекари и специалисти.

Безспорната гордост на МБАЛ „Дева Мария” е родилното отделение, където техниката е супермодерна, а условията за родилки и бебета излючват всякакъв вариант за нарушение на стерилността.

Всяка българска жена ще получи най-доброто обслужване и внимание при нас , за да роди спокойно детето си. Гарантирам на всички бъдещи майки, че от понеделник /17 август/ за тях е в сила „ден на отворените врати” и лично аз ще придружа всяка посетителка из родилното отделение и ще отговоря на въпросите и – заяви собственикът Семир Абумелих.

Ражданията ще бъдат безплатни след сключването на договор със здравна каса, който се предвижда да започне да действа до месец декември.

Вече има и зявка за раждане, направена от млада пловдивчанка.

Първото бебе, което се роди в МБАЛ „Дева Мария” през септември ще получи стипендия за висше образование от собственика Семир Абумелих.

Източник: 
Вимарк Адвъртайзинг

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4377