Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
31 Август 09, 11:39 / Автор: AMI Communications
Анализатори и потребители отличиха стратегиите на HP за аутсорсинг на печатни услуги
31 август 2009 г. – Независимата анализаторска компания Gartner обяви HP за един от лидерите в класацията „Магически квадрант на стратегиите за аутсорсинг на печатни услуги” (Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS).
31 август 2009 г. – Независимата анализаторска компания Gartner обяви HP за един от лидерите в класацията „Магически квадрант на стратегиите за аутсорсинг на печатни услуги” (Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS).

HP вярва, че тази позиция заедно с последните данни за пазарния дял при мултифункционалните устройства и възприемането сред потребителите, демонстрират способността на компанията да предоставят на клиентите си отлични предложения за прилагане на стратегии за аутсорсинг на печатни услуги, които осигуряват дългосрочно намаляване на разходите и повишена продуктивност в офиса.

В „Магическия квадрант” на Gartner HP е оценена по критериите „цялостност на визията” и „способност за изпълнение” (1).

Според доклада, Gartner определя лидерите като „осигуряващи MPS услуги на широк кръг от потребители, включително най-големите и географски най-обширните, за да могат да демонстрират истински глобален обхват.” Те не трябва само да демонстрират умения за предоставяне на днешни MPS услуги, но също така и разбиране, инициатива и ресурси за подготвянето на утрешните. Лидерите обогатяват обхвата на MPS с широка гама услуги с добавена стойност.

По-рано този месец Photizo Group обявиха своята Пазарна Прогноза за MPS 2009, в която HP е определена за световен лидер с 34-процентов дял, на базата на информация от 2008 г. (2) За корпоративните си MPS клиенти през последния месец HP представи и допълнителни програми за управление на печата и намаляване на разходите HP Printing Payback Guarantee и HP Page Plan.

“Смятаме, че настоящето признание от независимите анализатори, придружено от успеха ни сред клиентите и лансирането на последните ни иновативни продукти, говори за силата на пазарните ни позиции и стремежа ни да бъдем лидери,” казва Джон Джохаски, Вице-президент и Генерален директор, Глобални Продажби и Услуги, Imaging and Printing Group, HP. “Ние сме в бизнес, които има за цел постоянно нарастващи резултати, и с помощта на HP MPS продължаваме да осигуряваме такива на клиентите си.”

Клиентите получават възвращаемост на инвестициите с HP Managed Print Services
HP MPS помага на корпоративните клиенти да модернизират управлението, да минимизират разходите и да подкрепят поддържането на устойчива околна среда. С решенията на HP за хардуер, консумативи, софтуер и услуги, клиентите могат да получат оптимизираща разходите, високо продуктивна среда за печат и изображения.

Клиенти от различни сфери на бизнеса – от финансови институции и правни фирми до здравни и потребителски компании – се възползват от HP MPS. Autoliv, които произвеждат и разработват автомобилни системи за сигурност за всички големи производители на коли по света, наблюдават значителни резултати от прилагането на подхода HP за аутсорсинг на печатни услуги.

“Когато работехме с HP, за да се справим със сложните предизвикателства в работата ни с изображения и печат, ние не очаквахме огромното намаляване на разходите, което натрупахме толкова бързо,” казва Джеф Питърсън, Старши системен инженер в Autoliv. “До момента постигнахме съкращаване на разходите за печат на страница с 35 до 40%, благодарение на постепенното прилагане на устройствата HP и проактивното им управление. За Autoliv това е въпрос на умно планиране и действие по отношение на нашите IT потребности. С помощта на HP ние определено постигаме целта си.”
Повече информация за HP MPS можете да намерите www.hp.com/go/mps.

За HP

HP, най-голямата технологична компания в света, предоставя продукти за печат и персонални компютри, както и ИТ услуги, софтуер и решения, които улесняват използването на технологиите за потребителите и фирмите. HP завърши придобиването на EDS на 26 август 2008 г. Допълнителна информация за HP (NYSE: HPQ) може да се намери на адрес http://www.hp.com/.

Бележка до редакторите: Повече новини от HP, включително връзки до RSS може да намерите на http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/.

(1) Gartner, “Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide,” от K. Weilerstein, et al. август. 24, 2009.
(2) Базирано на приходите на всички производители предлагащи MPS в целия свят през 2008 г.

За Контакти:Мартин Маев, AMI Communications за НР
тел. 02/ 989 51 15, @: martin.maev@amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.148