Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
31 Август 09, 12:19 / Автор: Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА
Африкански трофеи и ловен водач от Намибия са сред изненадите на Лов, риболов, спорт – есен (Интер Експо Център, 9 – 13 септември)
Нови идеи и сили за почитателите на лова и риболова ще влеят експонатите, представени на организираното от Булгарреклама есенно изложение Лов, риболов, спорт в Интер Експо Център от 9 до 13 септември 2009 година.
Нови идеи и сили за почитателите на лова и риболова ще влеят експонатите, представени на организираното от Булгарреклама есенно изложение Лов, риболов, спорт в Интер Експо Център от 9 до 13 септември 2009 година.

На тазгодишното изложение по покана на българската фирма „Юротим” ООД, професионалният ловен водач г-н Гунар Войц ще представи пред посетителите богата трофейна изложба и възможности за лов в някои южноафрикански държави.

В експозицията от трофеи ще могат да се видят голяма част от африканските ловни видове, представляващи интерес за всеки ловец. Трофеи от различни видове антилопи - Еланд, Куду, Гну (белоопашато и синьо), Орикс, Хартебест, Щайнбок и много други ще дадат възможност на ловците да се ориентират в трофейната стойност на разнообразните по вид и размери експонати.
Традиционно на изложбата ще бъдат представени широка гама ловно, бойно, газово и въздушно оръжие на производители от цял свят, както и различни муниции, консумативи и аксесоари за тях от фирми като РОСБУЛ АРМС, ДОЧ и КО ООД, ЖОРАЛТИ и други.

Фирма AQUA SPORT N ще покаже захранки, въдици за спортен и любителски риболов, воблери и продукти, насочени главно към спининговия и мухарския риболов. АВС Експорт Импорт ЕООД ще предложи богат избор от оптически прибори и мерници, астрономически и теренни телескопи, халогенни прожектори и фенери със светодиоди от най-реномираните производители и марки.

Посетителите ще видят и експонати на BALKAN BOATS OOD, в чиято продуктова гама влизат надуваеми и стъклопластови лодки, моторници, извънбордови двигатели, оборудване и механични управления за лодки. На щанда на SPORT CITY ще има продукти с марка MUELA – най-големият испански производител на ловни, спортни и луксозни ножове.

Гумени подови настилки за открити и закрити спортни съоръжения и гумени дискове за тежести са сред артикулите на ЗЕБРА АД. Качествени дъждобрани за лов, риболов, туризъм, шапки, рибарски елеци и гумени ботуши ще предложи фирма SELECT. Ловни екипи и аксесоари с търговска марка RAPTOR, която използва нова американска система за производство на облекла по индивидуални поръчки, ще представи КРИЛИЯ ООД. А фирма МЕДИЧИ (която е официален представител на американската фирма за камуфлажни 3D десени MOSSY OAK) ще предложи широка гама от платове с MTex мембрана, както и ламинирани, тефлонирани и други видове материи.

Не са пропуснати и любителите на екстремните изживявания – те ще могат да намерят за любимото си хоби леководолазно оборудване, уиндсърф, кайтсърф, бодиборд и уейкборд екипировка.

Изложбата очаква посетителите си всеки ден от 9 до 12 септември от 10 до18 часа на 13 септември от 10 до16 часа.

Източник: Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА

--------------------------------------------------------------

Информация за Изложение "Лов, риболов, спорт", 9-13.09.2009 г.от EVENTS.dir.bg



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.133