Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
31 Август 09, 12:33 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
JAR Computers предложи оптимизирани нетбук - конфигурации за ученици
Комплектите „ТОЙ“ и „ТЯ“ са удобни за обучение, имат богати комуникационни възможности и младежки дизайн.
Навлизайки в активния ученически сезон, JAR Computers (http://www.jarcomputers.com/) пусна на пазара своето ново атрактивно предложение, насочено към тийнейджърите. Това са комплектите „ТОЙ“ /естествено в син цвят/ и „ТЯ“ /в нежно розово/, които са оптимизирани за обучение, чат и други модерни форми на комуникация, както и за разнообразни развлечения. С двете нетбук - конфигурации JAR Computers си поставя за цел да участва в процеса на компютъризиране на българските училища, предлагайки на всеки ученик достъпно средство за обучение, което той може да вземе навсякъде със себе си.

Комплектите включват 10 - инчов нетбук BenQ Joybook Lite U101, стилни и модерни колонки Sweex, компактна мишка за лаптоп в съответния цвят, както и инсталиран самоучител по английски език за деца. Повече информация има на адрес: http://jarcomputers.com/promo/benq_back_to_school/

„Ние съзнаваме колко е важно децата да навлязат в света на технологиите още от ранна възраст, за да бъдат конкурентни на връстниците си от други страни по света, когато порастнат. Убедени сме, че доближавайки днес информационните технологии до подрастващите, ние не само продаваме продуктите си, а и спомагаме за по-развито българско общество през следващите десетилетия, когато познанието ще играе решаваща роля във всеки аспект от живота ни“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Преносимите компютри BenQ Joybook Lite U101 съчетават изчистен младежки дизайн с богата функционалност. Те разполагат с Bluetooth, безжичен Интернет (WiFi), 1.3 Mpix камера за чат, процесор Intel® Atom с тактова честота 1.6 GHz и 160 GB твърд диск, достатъчен за съхранение на огромен брой музикални файлове и филми. Машините се предлагат с инсталирана операционна система Windows® XP Home, която е достатъчно надеждна, за да се използва лесно от деца. Комплектите ще се предлагат в магазините на JAR Computers в цялата страна на атрактивната цена от 599 лв.

„В JAR Computers сме убедени, че учениците не се нуждаят от големите и тежки преносими компютри в строги цветове, каквито се предлагат навсякъде. Затова приготвихме за тях комплекти, които едновременно да позволяват бърза и лесна комуникация с приятели, видеоразговори, лесен достъп до социалните мрежи, игри, както и да имат младежки стил и атрактивен дизайн“ - посочи Виолета Истаткова, маркетинг мениджър на JAR Computers.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1549