Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
01 Септември 09, 19:33 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
СуперХостинг.БГ намалява разходите за старт на нови Интернет проекти
Компанията предлага двугодишен хостинг план на цена за една година.
Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) обяви лятна промоция, която има за цел намаляване на първоначалните разходи за развитието на нови Интернет сайтове, блогове, електронни магазини и други проекти в мрежата. В рамките на кампанията при заплащане на една година хостинг, клиентите ще получат две, като втората е безплатна. Предложението е в сила до 15 септември и се отнася за хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг при избор на период над 12 месеца. Промоцията е особено подходяща за малки фирми, нови Интернет медии, портали, блогове и др., които искат да намалят разходите си за старт на онлайн бизнес.

Предложението е валидно за нови клиенти на СуперХостинг.БГ и не е в сила при удължаване на периода (подновяване). Когато в поръчката е избран период от 24, 36 или 60 месеца, към него също се добавя една допълнителна година. Освен това при заявка на хостинг услуги онлайн от сайта на компанията, допълнителната безплатна година се добавя автоматично. Промоцията не е валидна за поръчки, в които е въведен промо код за отстъпка. Цените на едногодишни пакети СуперПро и СуперХостинг са съответно 117 лв. и 261 лв. Повече информация за хостинг услугите на СуперХостинг.БГ е достъпна на адрес:

http://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-hosting-plans.php

“Миграцията към Интернет на цели сектори от икономиката вече започна и днес все повече медийни, рекламни и търговски компании започват дейност направо в мрежата или мигрират към уеб среда. Нашата цел е да подкрепим всеки, който вижда в настоящия момент удобна възможност за стартиране на онлайн бизнес или друго начинание в мрежата. Намалявайки първоначалните разходи за хостинг, ние се стремим да намалим цялостната инвестиция в Интернет проекти, въпреки че те и без това не изискват големи първоначални разходи“ - заяви Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ - „Същевременно броят на уеб потребителите се увеличава всеки ден и възможностите за възвръщаемост ще бъдат все по-големи. Ние се надяваме подкрепяйки тези предприемачи днес, да запазим дългосрочно добрите си отношения с тях, което ще ни донесе възвръщаемост в бъдеще.“

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е компания, съсредоточила своята основна дейност в областта на хостинг услугите. Под тази търговска марка компанията предлага услугите: уеб хостинг, регистрация на домейн, виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн и др. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5424