Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
02 Септември 09, 14:52 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
MD Games Closing Party закрива PES 2009 сезона
урнирът ще събере най-добрите Pro Evolution Soccer играчи в България.
агрявате ли за поредното PES (Pro Evolution Soccer) шоу? Големият турнир ще бъде на 12 септември! Докато компанията Konami довършва последните детайли на новата версия Pro Evolution Soccer 2010, нека изпратим подобаващо версия 09 на популярния футболен симулатор!

Турнирът MD Games PES 2009 Closing Party ще се проведе на 12 септември в залата на улица “Бели Мел” 2А (срещу входа на 55-то СОУ) в столичния квартал Дървеница. Водещите PES играчи в България Етиен "Etien" Янев, Иван Dante Димитров и Георги Imhotep Андонов вече потвърдиха участието си в състезанието, което означава, че проявата ще е сред най-силните по тази дисциплина за 2009 г. „Очаквам събитието с нетърпение и мисля, че ще бъде повече от успешно, защото у нас играта има много фенове, приятели, ентусиазъм и заряд“ - заяви Етиен Янев, един от най-титулованите български играчи по Pro Evolution Soccer. Организатор на турнира е Спортен клуб за електронни спортове MD Games (http://mdgames.net/). Спонсори са водещата компания за разпространение на игри ПУЛСАР (http://www.pulsar.bg/) и столичният Интернет доставчик Спиди Нет (http://www.speedy-net.bg/), а медийни партньори – българският гейм портал http://staypro.eu/, както и сайтовете http://pes-bg.com/ и http://www.games.bg/.

Правилата на турнира ще бъдат стандартни, мачовете ще са по 10 минути, ще се играе 1vs1 с грид, двойна елиминация с extra time. Времевите условия ще са: Day, Fine weather, 3 substitutions. Няма да има забранени отбори, а кондицията на играчите ще зависи от предпочитанията на участниците в турнира. Таксата за участие ще бъде 7 лв. на човек. Записването става на място или предварително в специално обособената тема във форума на pes-bg.com. Заплаща се на място. Първоначално предвидените квоти са 24, а първите мачове започват в 10:30 ч. В рамките на събитието ще бъде представен официално и PES отборът на спортен клуб MD Games.

Наградите са осигурени от ПУЛСАР:

1-во място: Геймърска мишка A4 XL-750MK OSCAR LASER с 3600 DPI и оригинални PES стоки, осигурени от Pulsar

2-ро място: Клавиатура LOGITECH DELUXE 250 USB BLACK и оригинални PES стоки, осигурени от Pulsar

3-то място: Оригинални PES стоки, осигурени от Pulsar

Помислено е и за играчите от FIGHTER жанра и по-специално BlazBlue феновете, за които в рамките на турнира ще има BB side събитие с награди, осигурени отново от ПУЛСАР. Ще се проведе и PES - шоумач по двойки между отбора MD Games PES и сборен отбор на PES-bg.com, а след турнира ще бъде обявен и награден победителят от играта “Гол на месеца”. Накрая звездата Етиен Янев, ще разкаже впечатленията си от тестването на дългоочакваната нова версия - PES 2010.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

--------------------------------------------------------------

Информация за MD Games PES 2009 Closing Party, 12.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5338