Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
03 Септември 09, 11:38 / Автор: Татяна Педерсен
Култовия дизайнер Кристиян Одижие най-после и в България!
В Пловдив отвори първият в България шоурум с колекциите на хитовият дизайнер Кристиян Одижие. Заслугата за това е най-вече на бизнесмена Орлин Нанов.
Одижие, който е любимецът на световния хайлайф и един от най-креативните умове в съвремената мода, само за няколко години успя да се катапултира на модния Олимп.

Комбинацията от изключителния дизайн на облеклата му и новаторските елементи по тях - татуировки и фантастични като изпълнение и многоцветност щампи – го правят не само популярен, но и го превръщат в съвремения "Кръстник" в модата.

Благодарение на уникалния си усет за новите тенденции, съчетан с безспорен търговски нюх, Одижие успява светкавично да превърне своите марки: "Ед Харди", "Смет", "Пако Чикано", "Кристал Рок" и "Кристиян Одижие" в символ на блясък, сексапил и лукс.

Звездите го обoжават, носят неговите дрехи и се надпреварват кой да му е най-близък приятел. Сред тях са Мадона, Хайди Клум, Бритни Спиърс, известни спортисти, актьори, певци... всъщност едва ли има знаменитост, която да не е снимана с творенията на Одижие. Последната си колекция той посвети на своя идол Майкъл Джексън, с когото го свързваше дългогодишно приятелство.

Досега на българския пазар се намираха предимно фалшификати на дизайнера, но познавачите на модните тенденции бяха забелязвани да носят оригинални изпълнения на култовите дрешки. Определено българските „фешъниста”, стилисти и знаменитости, ще имат нова шопинг дестинация. Тя е магазин "GetMe" в Пловдив, бул. Мария Луиза 47.
В понеделник, 31.08.2009, се състоя бляскавото му откриване, на което присъстваха медии, родни бизнесмени и светски личности. Както винаги със стил и изискан вкус се откроиха бизнесменът Владимир Вишански и очарователната му съпруга Валя, които не само си закупиха голяма част от изложените модели, но и пожелаха да участват активно в промоцията на марката в България.

За доброто настроение на специалните гости се погрижи немският DJ Roxta, който е добре познат и на българската публика със сетовете си в "Червило", "Какао бийч", "АроДанс ", "Екстраваганца" и "Бедрум" - София и Сл. Бряг. Roxta (Малте Мьолер) е дългогодишен приятел и фен на Одижие.

Събитието бе заснето от шикозната и провокираща Албена Александрова - главен дизайнер и собственик на модна къща "Рошавата гарга". Албена бе облечена в зашеметяваща, секси рокля от лимитираната колекция "Кристиян Одижие Кутюр".

Репортажът от откриването Албена ще представи на 19.09.2009 в модното си предаване "Фешън Вирус" по ТВ7.

До края на месец октомври господин Нанов и партньори планират да отворят представителсвото и в София. До тогава обаче не пропускайте да посетите магазин "GetMe" - ще бъдете очаровани не само от атрактивните цени и различни промоции на Кристиян Одижие, но ще можете да закупите ексклузивни и лимитирани модели на още няколко хитови световни марки, между които нашумелите "Афликшън" и "Лагуна бийч" и добре познатите и предпочитани лейбъли "Ду деним", "Смеш", "Индиън рок", "Роял тестъмънт" и "Рирок".

Татяна Педерсен ©
ПР и Ивент Мениджър

Снимки: Татяна Педерсен ©

Всички снимки и материала са авторски и със запазени права!

--
Tatyana Pedersen

PR & Brandmanager

Sabrina A. Parisi
Dolce Sinfonia Enterprise Inc.
468 N. Camden Dr.
Beverly Hills, Los Angeles, USA

Christian Audigier Bulgaria

Mobile Bulgaria: +359 878 288 466

Източник: Татяна Педерсен

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1158