Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
03 Септември 09, 11:46 / Автор: Лео Богдановски
ПОЛИ ПАСКОВА СЪС ЗВЕЗДА В АЛЕЯТА НА СЛАВАТА
Певицата облича холивудски тоалет за 5000 долара на „Пирин фолк” * Фолклорната прима с покана за турне в САЩ след концерта си в Сан Франциско
Фолклорната прима Поли Паскова откри своя звезда в Алеята на славата в Холивуд по време на гостуването си в Америка. За САЩ тя отлетя, за да зарадва нашенците в Сан Франциско с благотворителен концерт в рамките на традиционния българо-американски събор. Организаторите обаче й бяха осигурили няколко екскурзии и посещения на някои от забележителностите в страната на неограничените възможности. Едно от тях бе Алеята на славата в Холивуд, където измежду Мадона и Майкъл Джексън най-високата българска певица се натъкна на плочка със своето име. Поли се учудила на видяното, но не след дълго разбрала, че домакините са й подарили като изненада новата услуга на Алеята на славата – на празна плочка всеки може да изпише името си със специална боя, която след 1 час се изпарява, а през това време ти правят моментна полароидна снимка. Именно тогава организаторите на благотворителния рецитал предложиха на българката след големия успех на спектакъла й в Сан Франциско, да направят с него и голямо турне из цяла Америка през идната година. Те й пожелаха именно след тази концертна обиколка името й да се настани трайно в Алеята на славата на булевард „Холивуд” в Лос Анджелис.

С десетина маркови американски тоалети попълни гардероба си Поли Паскова след завръщането си у нас. С един от тях, който струва 5000 долара, фолклорната изпълнителка на годината ще се представи на предстоящия фестивал „Пирин фолк” в Сандански през уикенда. Чаровницата ще участва в конкурсната програма за нова авторска песен на македонска основа със заглавната песен на новия си албум „Мъжка майка”. Композицията е дело на майстора на шлагера Димитър Пенев по стихове на Катя Кирянова и аранжимент на Димитър Петров. Песента е автобиографична за певицата и е посветена на тримата й сина.

СНИМКИ: WWW.POLYPASKOVA.COM

Лео Богдановски,

медиен консултант

www.leobogdanovski.com

GSM 0898 33 95 33

Източник:
Лео Богдановски

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.8217