Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
03 Септември 09, 11:50 / Автор: Община Несебър
Избират най-елегантен автомобил на ретро парад в Несебър
Ценителите им бъдат информирани относно марката, годината и страната на производство, технически данни и история на колите.
Френски автомобил с марка „Берлие” от 1928 г. и „Рено”, произведено през 1930 г. са сред редките возила, които ще бъдат показани на ретро парада утре в Несебър. 53 стари автомобила и няколко мотора, произведени между 1923 и 1981 година ще се съберат на провлака до Мелницата точно в 13 часа в петък. Там ще бъде поставено началото на репропарада. Първата му спирка ще е пред кметството на Равда, където ще бъдат раздадени две награди за най-елегантен автомобил – от името на кмета на селището и от името на публиката. След това атрактивните возилата се връщат в Несебър.

Финалът на автомобилното шоу ще е на пл. „Месамбрия” в стария град и там ще се проведе за втори път конкурс за елегантност на ретро возилата. Ценителите им бъдат информирани относно марката, годината и страната на производство, технически данни и история на колите. По време на целия ретро парад компетентна комисия от 5 души оценява качествата на машините и на финала присъжда награди в няколко категории: за елегантност, за най-добър реставратор, за най-възрастен участник, за най-добър дамски екипаж, за най-малък участник. Освен това се раздават купа на кмета на общината и купа на Несебър, като за втората се взема под внимание мнението на публиката.

Събитието, което ще бъде изключително атрактивно и интересно преживяване за всички жители и гости на морския град, е част от културната програма на община Несебър.

Източник:
Община Несебър

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0347