Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
17 Август 09, 18:57 / Автор: БТК
Десислава Бориславова е новият съветник „Връзка с медиите” в БТК
Десислава Бориславова пое длъжността съветник „Връзка с медиите” в отдел „Връзки с обществеността и корпоративни комуникации" в БТК.
Десислава Бориславова пое длъжността съветник „Връзка с медиите” в отдел „Връзки с обществеността и корпоративни комуникации" в БТК.

През последните години Десислава работи като главен редактор на информационната компания „АИИ Дейта Процесинг”, на която е и един от основателите. Основна част от работата й там е била свързана с управление на процесите и ресурсите на организацията. Започнала като амбициозен проект, компанията се развива динамично и в момента е един от водещите международни аутсорсинг центрове в света.

Своята кариера Десислава стартира във вестник „Пари”, където е част от хората, които реализират идеята за първия финансов ежедневник в страната в началните години на демокрация. Там тя придобива своя стил и новаторски нюх, които продължава да развива като икономически репортер и редактор в „Стандарт”, „Банкер”, „Капитал” и българското бюро на агенция „Ройтерс”.

„Десислава е един от утвърдените професионалисти в областта на медиите и новите технологии. Досегашният й опит ще бъде от голяма полза за БТК, утвърдила се като иновативна и социално отговорна компания," каза Михаела Калайджиева, Генерален секретар на БТК. „Вярвам, че като основател и ръководител на медии, доказали се в българското публично пространство, Десислава ще допринесе за по-ефективната работа в ПР отдела и ще мотивира екипа му”.

Източник:
БТК

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1169