Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
02 Септември 09, 12:00 / Автор: БТК
Национална поща M&BM Express става основен дилър на БТК
Като бизнес партньор компанията ще предлага ексклузивно услугите на БТК и vivatel в своите 34 офиса в страната.От 1 септември 2009 г.
Национална поща M&BM Express става основен дилър на БТК и ще предлага ексклузивно услугите на телекома в своите 34 офиса в страната. Всички настоящи и потенциални клиенти на БТК ще могат да платят в брой сметките на фиксираните си телефони, да изберат и заявят подходящ ADSL пакет, да открият домашен или офис телефон, да активират или презаредят предплатен стартов пакет, както и да си купят фонокарти или електронни ваучери за предплатената услуга на БТК, чрез търговската мрежа на M&BM Express.

Скоро се очаква в предлаганите услуги да се включи плащането на сметки за абонатите на vivatel.

„Партньорството ни с Национална поща M&BM Express е част от новата стратегия на БТК за превръщането й от технологична в клиентски-ориентирана, ефективна и динамична компания. Екипът ни работи в две направления: обновяване на собствената търговска мрежа на БТК и разширяване на присъствието ни в дилърските магазини. Целта ни е да подобрим качеството на обслужване на клиентите и да им предоставим достъп до богат асортимент от продукти и услуги", заяви Георги Тодоров, старши експерт Дистрибуция фиксирани услуги от БТК.

„Ключов фактор за успеха на всяка модерна компания е приоритетите на клиентите да бъдат превърнати в основен ориентир за развитието на бизнеса. Затова в M&BM Express насочваме усилията си към облекчени процедури и високо ниво на обслужване", обясни Павел Петров, управител на M&BM Express. С обновената концепция за изграждане на мултифункционална пощенска мрежа, Национална поща M&BM Express цели да наложи нова култура за непосредствена комуникация с хората, без стени и стъклени прегради. Вместо тях, сега потребителите могат да разчитат на открит достъп до консултантите, бързо и професионално обслужване.

С офисите на M&BM Express продуктите и услугите, които БТК и vivatel предлагат, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и на неговите дилъри в цялата страна. До края на 2010 г. се очаква M&BM Express да разполага с над 130 пощенски офиса в България, а до края на 2014 г. дружеството ще има пълно покритие на територията на цялата страна.

Източник:
БТК

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5907