Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
03 Септември 09, 12:39 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Нов изпълнителен директор на BILLA Румъния: Емил Стефанов поема поста от Волфганг Яниш
Смяна на ръководството на BILLA Румъния: oт края на август Волфганг Яниш излиза в пенсия и се оттегля от поста си на изпълнителен директор на BILLA Румъния. Емил Стефанов, изпълнителен директор на BILLA България, поема всички задължения на Волфганг Яниш считано от 1-ви септември, заедно с отговорностите си в България. Ръководството на БИЛЛА България остава непроменено.
„Волфганг Яниш е един от изпълнителните директори с най-дълъг стаж в BILLA. Повече от десетилетие той имаше съществена роля за успешното развитие на компанията“, заявява Януш Кулик, член на управителния съвет на REWE International. Волфганг Яниш е бил изпълнителен директор на BILLA България, BILLA Словакия, BILLA Унгария и BILLA Чехия. "Благодарим на г-н Яниш за приноса и ангажираността му и бихме искали да му пожелаем всичко най-добро в бъдеще“, продължава Кулик.

От началото на септември Емил Стефанов, изпълнителен директор на BILLA България съвместява позицията си с тази на изпълнителен директор и на BILLA Румъния. Така той ще подкрепя ръководството в Румъния, в лицето на г-жа Елеонора Амариутей – CFO и г-н Филип Кристеску – COO. "Радваме се, че успяхме да привлечем личност с такива ръководни качества като Емил Стефанов за изпълнителен директор на Румъния. Знанията му относно централно - и източноевропейските пазари ще ни подкрепят в целите ни свързани с качество, удовлетвореност на клиентите и растеж“, заявява Kулик.

Емил Стефанов започва работа в BILLA през 2002 г, след като две години заема позицията Мениджър по оптимизация на бизнес процесите в Metro Cash & Carry. Преди това той е заемал различни позиции в Reckitt Benckiser, едно от водещите предприятия за домакински почистващи препарати, и Distillers & Vintners Ltd, дъщерна фирма на концерна Grand Metropolitan. Стефанов е завършил УНСС с магистърска степен по международни икономически отношения. Говори свободно английски, има добри познания по руски и сърбохърватски, както и основни по немски език.

Бележки до редакторите:

За БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 46 магазина, 9 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията отвори 11 супермаркета. Поддържането на високо качество, ниски цени и богат асортимент е най-важното правило, към което БИЛЛА неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка Clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3000 работни места в различни градове из страната. 

За допълнителна информация:

Виктория Иванова
Мениджър връзки с медии
Агенция Interimage 
М: 089 565-58-22
Т: 470-91-30 
Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg 

Източник: Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4244