Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
03 Септември 09, 15:33 / Автор: Active Group
БТК и vivatel представят новата си корпоративна идентичност с уникално танцово шоу отвесно на фасадата на Телефонната палата
Събитието на 10 септември е безплатно за всички посетители.
БТК и vivatel ще представят новата си обединена корпоративна идентичност с тържествено събитие от 19 часа на 10 септември (четвъртък). Отвесно на фасадата на емблематичната Телефонна палата ще танцува френската трупа Compagnie Les Passagers. Поводът за зрелищното шоу е следващият етап от сливането на БТК и vivatel, които се превръщат в компания с единна визия, обединен екип и пълно портфолио от телекомуникационни услуги с една търговска марка. 

В контекста на еволюцията на телекомуникациите и развитието на най-големия български телеком, французите от Compagnie Les Passagers ще променят облика на една от най-известните софийски сгради, символ на БТК. 

Френската танцова трупа преоткрива градски пространства, сгради, паркове, площади и исторически паметници и ги превръща в танцова площадка за своето шоу, създавайки една театрална, хореографска и картинна вселена на вертикална сцена.

Откритият танцов спектакъл е и първото представление от програмата на Sofia Dance Week, което се организира от БТК безплатно за всички зрители. Телекомът е партньор на първия фестивал за съвременно танцово изкуство у нас от самото му начало през 2008 г. Това партньорство е в унисон с политиката на компанията да подкрепя стойностни инициативи, които са нови за България и обогатяват артистичния живот на страната, поставяйки я на европейската културна карта.

За по-улеснен достъп до зрелищното шоу, отсечката на ул. „Гурко” от „Раковска” до „Княз Александър I” ще бъде затворена за автомобили.
За музикалното оформление на събитието от Германия пристига и DJ от актуалната nu-jazz формация Club Des Belugas с младата певица anna.luca, които подготвят специален репертоар за гостите на БТК.

За БТК

БТК е водещ телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен Интернет и пренос на данни. БТК предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти телекомуникационни услуги от един доставчик. vivatel е търговското наименование на мобилната мрежа на БТК. Повече информация за БТК, нейните продукти и услуги можете да намерите на 0800 100 и www.btc.bg.

За въпроси:

Връзки с обществеността и корпоративни комуникации

Българска телекомуникационна компания АД

тел.: +359 2 949 46 24

e-mail: pr@btc.bg

www.btc.bg, www.vivatel.bg

Източник:
Active Group, Агенция за пълно комуникационно обслужване

--------------------------------------------------------------

Информация за Представяне на новата корпоративна идентичност на БТК и vivatel с уникално танцово шоу, 10.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1504