Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
04 Септември 09, 16:54 / Автор: Contacto.bg
На 14 септември 2009 г. във гр. Варна ще се състои еднодневен практически семинар “Guerrilla Marketing: ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!”
Лекцията ще се води от Жанет Найденова, маркетинг консултант и първият “Guerrilla Marketing Certified Coach” в Европа, сертифициран през Интернет. Тя ще покаже с примери от практиката кои са най-важните стъпки на Интернет маркетинга за постигане на успех - какво работи в Интернет, какво не, защо работи и как.
На 14 септември 2009 г. във гр. Варна ще се състои еднодневен практически семинар “Guerrilla Marketing: ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!”.

Лекцията ще се води от Жанет Найденова, маркетинг консултант и първият “Guerrilla Marketing Certified Coach” в Европа, сертифициран през Интернет. Тя ще покаже с примери от практиката кои са най-важните стъпки на Интернет маркетинга за постигане на успех - какво работи в Интернет, какво не, защо работи и как.

Практическият семинар е създаден специално за българския бизнес, за да “обучава”, “вдъхновява” и “забавлява”, като включва десетки НОВИ методи, ценни практически примери и идеи, основаващите се на доказани маркетинг и бизнес техники, които помагат на фирмите с много ограничени маркетинг бюджети, но с неограничено въображение и желание, да постигат печалба! Той е предназначен специално за собствениците и управителите на малък и среден бизнес, мениджърите в областта на Интернет и дигиталния маркетинг, продажбите, рекламните и PR специалистите, с ясното съзнание, че ще бъде полезен, практичен, ще провокира мислите и въображението на присъстващите и ще им екипира с работещи средства за постигане на успех!

A какво накратко е Guerrilla Marketing? Guerrilla Marketing е нестандартен, нетрадиционен, не се намира в книгите по маркетинг и е изключително гъвкав. Вместо да инвестира само пари в маркетинга, Guerrilla Marketing инвестира време, въображение и енергия и единственият критерий за ефективност е печалбата. Guerrilla Marketing работи успешно, защото насочва маркетинговите усилия към хората! Познанието за хората и човешката природа извежда Guerrilla Marketing напред в съзнанието и се посвещава всеотдайно към поддържане на дълготрайните взаимоотношения с клиентите.

Практическият семинар дава отговорите на следните въпроси:
∙ Как да използвате Интернет маркетинг по време на криза?
∙ Как да създадете успешен уеб сайт?
∙ Как да създавате и поддържате взаимоотношения онлайн и доверие в Интернет?
∙ Кои са 3-те ключови стратегии за онлайн успех?
∙ Кои са преимуществата на Интернет пред останалите медии?
∙ Кои са ключовите индикатори за измеримост и ефективност в Интернет?
∙ Колко ще Ви струва един горещ потенциален клиент, генериран чрез Интернет?
∙ Защо Интернет е най-ефективният комуникационен канал за привличане на клиенти?
∙ ПРИМЕРИ от практиката в България!

За повече информация и онлaйн регистрация посетете: www.guerrilla-marketing.eu

Впечатления от предния семинар на Жанет можете да прочетете тук: http://markbit.net/2009/07/бъдете-онлайн-guerrilla-един-ден-с-жанет-найде/

и тук: markbit.net/?Lmwwgod1

Оригинална информация: http://www.contacto.bg/group?t=233

Източник:
Contacto.bg 

--------------------------------------------------------------

Информация за Практически семинар “Guerrilla Marketing: ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!”, 14.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4904